Kunetz: Keressünk mást Karácsony Gergely helyett!

Kunetz Zsombor is megszólalt a Gálvölgyi-ügyben.

Kunetz: Zsombor azt javasolja: keressünk mást Karácsony Gergely helyett.

Alaposan felháborodott a főpolgármester lakógyűlésén az ismert orvos. Baja van azzal is, hogy nagyon kevesen vettek részt az írásos kérdezősködésben, Karácsony Gergely mégis úgy tesz, mintha nagy felhatalmazást kapott volna a Lánchíd lezárására az autók elől. Kunetz Zsombor szerint amit Karácsony csinál, pont olyan, mint a Fidesz módszere, ezért azt javasolja, az ellenzék keressen jövőre más főpolgármester-jelöltet.

Íme Kunetz Zsombor posztja:

Ezek a Karácsony által lakógyűlésnek nevezett kérdések.

Igen, pontosan olyan, mintha a Kormány Rogán műhelyéből jöttek volna ki a kérdések. Nemcsak végtelenül bugyuták, és irányítottak a válaszok, hanem legfőképpen a politikai felelősséget tolja át Karácsony a szavazókra.

Ráadásul ezzel a Kormánynak is szíves szolgálatot tesz. Hiszen egyrészt a következő Brüsszel-Soros-nemátalakító kampánynál nyugodtan hivatkozhat arra, hogy de kérem, Karácsonyék is hasonló szintű „lakógyűlést” tartottak, és csaknem kétmilliós nagyváros nevében hirdettek eredményt egy olyan szavazáson, ahol a lakók 7 azaz hét százaléka vett részt. Amely szavazást aztán pontosan az eredménytelensége miatt még meg is kellett hosszabbítani.

Jelenleg Budapest felett két olyan politikus hoz döntéseket, akiknek nincsenek ittenii gyökerei, amivel nem is volna baj, ha megértették volna a város működését és szeretnék is azt. Lázár, szerintem gyűlöli Budapestet, így ahol tud keresztbe tesz neki, hiszen a főnöke is utálja az itt élőket. Karácsony meg egyszerűen csak buta, aki nem érti, hogyan működik egy metropolis, miközben – saját frusztráltsága után, amely abból ered, hogy nem volt képes levizsgázni autóvezetésből – gyűlöli az autókat is.

Részemről legyen! Legyen Károly híd a Lánchídból, csináljuk ezt meg, de akkor ott buszok sem fognak járni és bringák sem (max. tolva), adjuk oda a gyalogosoknak ezt a csodálatos műemléket!

Karácsony helyett, meg keressünk egy alkalmasabb, intelligensebb, okosabb valakit, aki érti a város működését, és nem ad magas labdákat a Kormánynak!


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...