Marsi Anikó szánalmas dolgot tett a TV kamerái előtt: ezt tőle sem vártuk

Marsi Anikó most újra furcsa dolgot tett.

Marsi Anikó már megint alakított, de most épp nem a nyelve akadt össze a műsorban. Olyan közérdekű dologról kezdett el beszélni, ahogy magát jellemzi „vérprofi tévésként” amit maximum egy TikTok élő videó színvonala bírt volna el.

Ahogy arról korábban az Ellenszél is beszámolt, Marsi Anikó kijelentését Dr. Czeglédy Csaba is kiszúrta és a bíróságon is elővette. Akit ez a sztori bővebben is érdekel, ide kattintva el tudja olvasni. Azért kanyarodunk vissza az ügyre, mert akkor a Marsi-Gönczi páros határozott dolgokat vallott magáról.

A két TV2-s nagy szerényen elmondta, hogy ők jobbak a 25 éve együtt híradózó Erős Antónia és Szellő István párosnál, vérprofi televíziósok, nem műsorvezetők, hanem televíziós újságírók, és nagyon alapos szakmai munkát végeznek.

Marsi Anikó most megmutatta, milyen alapos és szakmai a munka, amit végez

A Tények Plusz adásában a műsorvezető arról beszélt, hogy Rubint Rékát mégsem kellene bántani.

„Már a múltkor is kaptam hideget-meleget, amikor nem voltam hajlandó utálni Rubint Rékát, de ez ettől még most sincs másként” – indított barátnőjét védelembe véve Marsi. A profi tévés azt is elmondta, hogy miért veszi védelmébe Rékát.

„Felőlem jöhetnek a megjegyzések, továbbra is azt gondolom, hogy nyugodtan lehet Rékát kritizálnia annak, aki…

  1. csinosabb, mint ő, és ezt feltétlenül szeretné megmutatni is
  2. okosabb, mint ő, és erre feltétlenül szeretné mindenki más figyelmét is felhívni
  3. jobban csinálja, mint ő: bármit. Az anyaságot, a munkát, a szerető feleség státuszt, a pénzkeresést, vagy mondjuk leginkább ezt az összeset egyben, és fontosnak érzi, hogy erről tudjon a fél világ is

Ezután még arról is bevágott egy riportot, hogy Rubint Réka hangtállal bohóckodik, és oktatja is ezt a hókuszpókuszt.

„Drága Marsi Anikó! Köszönöm az interjúm előtti őszinte és emberi felvezetődet! Nagyon szeretlek, és várlak ám egy jó kis edzésre vagy hangtálra” – mondta Réka a kellemes baráti beszélgetés során.

Tisztelt hölgyeim és uraim, ez a profi tévézés és újságírás ma Magyarországon. Azért a Tényekbe belefér tömény migránsozás is, amikor a műsorvezető asszony nem a barátnőjével kvaterkázik. Ide jutott a szakma.

Rogán Antal háza elé dermesztő dolgot tettek, készül valami

loading...