Orbán magyarázkodhat: iszonyú dolgot hoztak nyilvánosságra róla

Fotó: Ellenszel.hu

Mi lehet iszonyúbb annál, ha egy miniszterelnököt szembesítenek azzal a hazugsággal, amit jelenleg állít, de korábban cáfolt? Az Ellenszél elfogott egy régi cikkrészletet. Orbán hazudott.

Orbán hazudott, és lebukott. Egy régi cikkrészlet látható a képen.

Orbán mondatait nehéz olvasni a régi újságkivágáson, ezért begépeltük a tisztelt olvasóknak:

„Jóvátehetetlen károkat okoz a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidéknek, ha megvalósul a Monokon építendő használt akkumulátorokat feldolgozó üzen – szögezi le Orbán Viktor, az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának elnöke tegnapi nyilatkozatában. Véleménye szerint ugyanis a beruházás jelentősen csökkenti a tokaji borvidék versenyképességét hazánk európai uniós tagsága esetén. Történelmi borvidékünk olyan óriási hátrányt szenvedne a tervezett üzem miatt, hogy azt a későbbiekben nem lehetne jóvátenni. Az akkumulátor-feldolgozó több kárt okozna, mint amennyi hasznot hajtana azáltal, hogy munkahelyet teremt a munkanélküliség sújtotta környéken.”

A fentiekhez képest Orbán jelenleg a lelkét is odaadná egy akkumulátor-gyárért. Egyáltalán nem érdeklik az észérvek. Külföldi cégeknek ad el magyar területeket, külföldi munkaerőt hoz Magyarországra, és külföldre viszi a profitot.

Magyar nemzetről beszél, holott a magyar természetet irtja, munkásokat tesz munkanélkülivé. A fenti cikkrészlet is világosan megmutatja, milyen az ő jelleme. Számunkra is megdöbbentő volt olvasni, amit akkoriban nyilatkozott. Az ember változhat, de ahogy Koncz Zsuzsa is megénekelte, „Mi lett belőled?”

Azt sajnos mi sem tudjuk, de azt sejtjük, hogy mi lesz belőled.

További cikkeinkért kattints ide! Ha a politika helyett főznél valamit velünk, ide kattints!

loading...