Készpénzmentes fizetési megoldások vállalkozások számára

A készpénzmentes fizetést ma már minden vállalkozásnak célszerű lehetővé tennie, hiszen csak így lesz népszerű az ügyfelei körében. A modern technikai eszközök megjelenése elavulttá tette a hagyományos fizetési módokat, hiszen ma már okostelefonnal, okosórával, bankkártyával is szívesen fizetnek a vásárlók.

 

Milyen szolgáltatóval érdemes szerződést kötni?

 

A bankkártya-elfogadás területén sok szolgáltatót találsz, de csak olyannal érdemes szerződést kötni, aki figyelembe veszi a céged egyedi igényeit is. A BizPay néven ismert BizWorks Kft. a nemzetközi Worldline vállalat szolgáltatásait kínálja hazai és külföldi vállalkozásoknak. A Worldline minősített, hivatalos partnereként megbízható szereplője a bankkártya-elfogadási szolgáltatásokat nyújtó ágazatnak. A cégednek akár asztali terminálokra, akár mobil terminálokra, akár egyéb fizetési megoldásokra van szüksége, náluk megtalálod az egyedi igényeidre szabott ajánlatot.

 

A Worldline bankkártya-elfogadási szolgáltatásai

 

  • A POS terminálok lehetővé teszik a kereskedő és szolgáltató cégek számára, hogy megvalósítsák a bankkártyás fizetést az üzletükben vagy egyéb helyszíneken. Ezek az asztali terminálok képesek olvasni és feldolgozni a különböző bankkártyákat, és egyszerűen végrehajtják az online tranzakciót. Képesek a DCC-re, azaz a dinamikus devizaváltásra is, ha a külföldi bankkártyával rendelkező vevő a saját devizanemében szeretne fizetni. 
  • A mobil terminálok lehetővé teszik mindazt, amit az asztali terminálok tudnak, de nincsenek helyhez kötve. Ott használhatod őket, ahol szeretnéd. 
  • A Tap on Mobile alkalmazás egy okostelefonra vagy táblagépre telepíthető terminál alkalmazás, amelyet földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül tudsz használni.
  • A Linkpayment szolgáltatás során a fizetési felületet egy e-mailben küldött link segítségével lehet elérni, ami által könnyen megoldható az online fizetés.
  • Az E-Commerce szolgáltatás pedig kifejezetten webáruházak számára lett optimalizálva, hogy az online vásárlás online fizetéssel valósulhasson meg. 

 

A szolgáltatások általános előnyei

 

A felsorolt szolgáltatások közös előnye, hogy gyors, biztonságos és kényelmes fizetést tesznek lehetővé. A vevői elégedettséget növelik, hiszen nincs órákig tartó sorban állás, nincs készpénzzel való bajlódás. Nem kell napi szinten készpénz címleteket tartani az üzletben, és nem kell félni a csalásoktól sem. Ugyanakkor áttekinthető elszámolást kapsz a tranzakciókról, amelyek összegét céged bármelyik EU-s bankszámlájára utaltathatod abban a devizanemben, amiben szeretnéd. A cég MyPortál nevű, interneten elérhető fiókot biztosít a számodra, ahol a tranzakciókról szóló részletes információkat és kimutatásokat találod. 

 

A bankkártya-elfogadás ma már alapkövetelmény a vállalkozásod számára, de fontos, hogy a legoptimálisabb megoldást válaszd ezen a téren.loading...