Egy angol márka parfümjeinek mustrája

Amikor a legjobb parfümök kerülnek szóba, akkor mindenkinek akad egy olyan márka, ami ilyenkor az eszébe jut. 

 

Nekünk ez a DOUGLAS-nál is kapható Burberry, amely egy ikonikus és hamisítatlan brit brand, szó szerint a saját országának az eszenciája. A parfümjeik ugyanis rendkívüli eleganciát,  kifinomult ízlést és a hagyományokra való utalást testesítik meg.

 

A mai cikkünkben pedig szeretnénk részletesebben is bemutatni közülük a mi abszolút kedvenceinket.

 

Időtálló, visszafogott, elegáns illat, stílusos hölgyeknek

 

Az első ezen a listán a My Burberry Blush Eau de Parfum, amely egy igazán koncentrált, tiszta, friss virágos-gyümölcsös illatot biztosít, akár órákon keresztül is, amelynek köszönhetően remekül viselhető például a partikon és a különböző eseményeken.

 

Ezt a parfümöt egyébként az eső utáni, csodálatos virágokkal, energiával és lendülettel teli londoni kertek illata ihlette meg. Ha magadra fújod, akkor először a finom gránátalma és élénk citrom kettősét fogod érezni. Majd ezeket a jegyeket követi a gyengéd rózsaszirom és ropogós alma, és az élmény végül a jázminnal és a lilaakáccal teljesül be.

 

Ha pedig ennek az idilli érzésnek az ellentétét szeretnéd megtapasztalni, akkor javasoljuk a My Burberry Black Eau de Parfum használatát, amely a kezdődő vihart idézi. Az illatélmény ugyanis a napsütésben szárított jázminnal kezdődik, majd megjelenik a kandírozott rózsa és a mézédes őszibarack nektárja. A méltó befejezést pedig az ámbra és a pacsuli jegyek biztosítják, amelyek az illat egész napra szóló tartósságát is garantálják.

 

Parfüm, amely megidézi az igazi “londoner” szellemiséget

 

Másodikként a stílusos Burberry Her-t említenénk, amelynek már az üvege is lenyűgöző, de az illata ennél még sokkal izgalmasabb. 

 

A fejjegyében ugyanis olyan gyümölcsök lelhetőek fel, mint a málna, az eper és az áfonya. Majd ezután átveszi az uralmat a lágy ibolya és a jázmin, befejezésképpen pedig megörvendeztet a pézsma, az ambroxan és az ámbrás jegyek összehangolt kombinációja.

 

Ezzel az illattal a márkának az volt a célja, hogy megtestesítse az igazi londoner szellemiségét, aki néha ironikus, néha provokatív, de mindig őszinte. Továbbá szerették volna megidézni a ködös napok szépségét és az angol főváros nyújtotta szabadságot.

 

Egy merész és érzéki női illat

 

A Burberry Her Elixir illat leginkább a szabad szellemű hölgyeknek ideális, akik mindig egy újabb kalandot keresnek. Az alap gourmand-gyümölcsös jegyeit (jázmin és piros bogyós gyümölcsök kombinációja) a márka az érzéki és addiktív vaníliával és borostyánnal emelte ki. 

 

Ezt az illatintenzitást pedig a parfüm sötétebb rózsaszín borítással ellátott üvege is tökéletesen reprezentálja.

 

Reméljük, hogy ez a kis útmutató meghozta a kedvedet a Burberry parfümökhöz. A választás során viszont ne feledd, hogy az általad viselt parfüm sokat elárul rólad. Így mindenképpen érdemes olyat választanod, amely tökéletesen kiegészíti a személyiségedet.loading...