Dr. László Imre önkéntes orvosnak állt: újra fehér köpenyt húzott

Dr. László Imre újra fehér köpenyt húzott. Szűrővizsgálatokat végzett a polgármester.
kép: ellenszel.hu

Dr. László Imre DK-s polgármesterként és orvosként is szolgálja a kerületieket. Noha nem főállásban, időszakosan, kampányszerűen, szűrővizsgálatokat végez. Ezekben a nehéz időkben, amikor a fideszes államtitkár milliós bírságokkal büntetné az orvosokat, szükség van elkötelezett egészségügyi szakemberekre.

„Egy rövid időre újra fehér köpenyt húztam, és az orvosok világnapja alkalmából ingyenes szűrővizsgálatokat végeztem a Szent Kristóf Szakrendelő munkatársaival együtt. Örömmel töltött el, hogy sok kerületi lakos jött el, és ellenőriztette a vérnyomását, vércukorszintjét. Ezekkel a mérésekkel súlyos betegségeket előzhetünk meg, „néma gyilkosokat”, szív- és érrendszeri betegségeket, cukorbetegséget valószínűsíthetünk.

Az orvosok világnapjával az egészségügyben dolgozókkal szembeni tiszteletünket és hálánkat fejezzük ki. És bár magam is orvos vagyok – ez a hivatás élethosszig tart – ezúton is szeretettel köszöntöm a kollégákat. Azokat, akik tudásukkal és empátiájukkal együttesen enyhítik a betegek szenvedéseit.

Köszönöm a munkájukat, és sok erőt, egészséget, kitartást és megbecsülést kívánok nekik” – írja közösségi oldalán Dr. László Imre.

A DK-s politikus fotókat is megosztott a szűrésről.

Szeretnél olcsó és kiadós ételeket főzni? Mennyei recepteket találsz ide kattintva társoldalunkon, az EllenLábason.

loading...