Kiváló japán óra szinte fillérekért? Mutatjuk a lehetőségeket!

Az óra egy olyan kiegészítő, amelynek egyszerre van esztétikai és funkcionális szerepe. Sőt, azt is elmondhatjuk, hogy mindkét szerepe egyaránt kiemelten fontos, hiszen azt az órát, ami nem tetszik, nem fogjuk szívesen hordani, sőt, csuklónkra sem csatoljuk, ha pedig nem a megfelelő időt mutatja, akkor semmi értelme nincs a viselésének. 

 

Sokszor keressük azokat a darabokat, amelyek megdobogtatják a szívünket, azonban mégsem kell a fél vagyonukat rákölteni, és a japán Lorus 100%-ban megfelel ezeknek a feltételeknek. 

 

Lorus, magas minőségű változatos kollekció 

 

Nézegetted már vágyakozva a Seiko órákat? Akkor jó helyen vagy! Az Órashop.hu Lorus órái ugyanis a Seiko csoporthoz tartoznak. Az alapkoncepció az volt ennél a nagy múltú márkánál, hogy egy olyan új óramárkát hozzanak létre, ami megfelel a Seiko által támasztott magas minőségi követelményeknek, azonban ára miatt a tömegek számára is elérhetővé válik. 

 

Így született meg a 80-as években a Lorus, ami tökéletesen beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend. 

 

Kinek ajánljuk a Lorus órákat? 

 

A márkáról nyugodtan elmondható, hogy minden korosztály és mindkét nem számára kínálja termékeit mégpedig igen nagy választékban. Változatos külső és többféle stílus jellemzi, ezáltal mindenki meg fogja találni azokat a modelleket, amelyek leginkább kifejezik egyéniségüket. 

 

A Lorus gyermekeknek szánt kollekciója

 

A gyerekeknek álmodták meg a Lorus Kids kollekciót. Ezek az órák színesek, vidámak és tartósak így nem lesz semmi bajuk, ha játék közben véletlenül leesnek vagy megütődnek. 

 

A szilikonból vagy uretánból készült szíj nagyon kényelmes, nem fogja elszorítani a gyermek csuklóját. A kollekciót a kiskamaszoknak is előszeretettel ajánljuk, hiszen letisztult, ámde mégis játékos és divatos darabokat találhatnak. 

 

A gyermekeknek ebből a kategóriából válogass, mivel kisebb tokmérettel, valamint keskenyebb és rövidebb szíjjal rendelkeznek. 

 

A Lorus Classic kollekció 

 

Itt találhatod azokat az órákat, melyek az elegáns megjelenést garantálják. Nemes, magas minőségű anyagok, letisztult számlap, elegáns mutatók mellett az arany és az ezüst dominanciája jellemzi. Tagjait bármilyen elegáns vagy üzleti alkalomra felveheted. 

 

Lorus dress, a mindennapok kincse

 

Ebben a kollekcióban olyan divatos és trendi órákat terveztek, melyek bárhol megállják a helyüket. Hordd bátran a hét minden napján, akár a munkahelyen és a szabadidődben is. 

 

Sportolj a Lorus Sport-al

 

Ha a sportos stílus áll közel hozzád, akkor azt ajánljuk, nézd át a Lorus sportóráit, hiszen ebben a szekcióban is remek darabok születtek. Vagány színek, változatos számlapok, mutatós kinézet jellemzi ezeket a vekkereket. 

 

Nők részére: itt a Lorus women

 

A női kollekciót átnézve látható, hogy mekkora figyelem fordul a hölgyek felé. A szivárvány minden színe, formák és szíjak széles választéka kedveskedik ennek a kiemelt vásárlórétegnek. 

 

A Lorus tehát remek választás mindenki számára, aki egy megbízható, trendi kinézetű és megfizethető árfekvésű órára vágyik, amit hosszú évekig gond nélkül használhat. loading...