Vidékre költözik? Csak gyors és hatékony céget bízzon meg a költöztetéssel!

A költözés nagyon sok előkészítő munkával jár, és ennek az egyik része a költöztető cég megtalálása. Számtalan hirdetést találhatunk az interneten, azonban nem érdemes az első találatra kattintva azonnal megadni a megbízást, hiszen a költöztetés felelősségteljes feladat, mivel az összes értékünk, ingóságunk hirtelen útra kel és kikerül a birtokunkból. Dolgainknak sérülésmentesen és hiánytalanul kell megérkezni vidéki lakhelyünkre, ennek érdekében ajánlott betartani néhány fontos dolgot.

 

A költöztető cég megtalálása

 

Amikor a költöztetés Budapestről vidékre történik, akkor érdemes több árajánlatot kérni, hiszen így látható, hogy egyes vállalkozások milyen szolgáltatásokat tudnak nyújtani, tudtuk meg a Promove, a megbízható költöztetés szakértőjétől. A költözés ugyanis nagyon kiterjedt feladatokat foglal magába, és sok embernek van szüksége hathatós segítségre.

 

Az árajánlatba kerüljön bele a lakás jelenlegi mérete, hiszen ez már ad egy körülbelüli nagyságrendet, a vidéki település neve, egy tételes lista a bútorokról, a dobozok, zsákok, bőröndök mennyisége, a háztartási gépek listája, valamint mindkét helyszín adottságai.

 

Az árajánlatokat ennek tükrében érdemes összevetni, mégpedig figyelembe véve azt, hogy a gyors költözés a jó költözés, így az óradíjas vállalkozások esetében azt a vállalkozást bízzuk meg, akinek a munkamódszere és a kialakult rutinja garantálja a hatékonyságot.

 

Honnan láthatja, hogy az adott cég gyorsan és problémamentesen fogja megoldani a feladatot?

 

  • A pakolást végző emberek kiváló kondícióban vannak, esetleg exsportolók, akiknek nem jelent gondot egy-egy nagyobb bútordarab.
  • Diszpécserszolgálat működik, akik koordinálják a munkát és tartják a kapcsolatot a megrendelőkkel.
  • Folyamatosan karbantartott gépjárműparkkal rendelkeznek, így nem fordul elő, hogy munka közben cserben hagyja a sofőrt az autó.
  • Kidolgozott munkaterv szerint dolgoznak, ami garantálja a gyors le- és felrakodást.
  • Szolgáltatásai közé tartozik az igény szerinti dobozolás, bútorszerelés, lomtalanítás vagy átmeneti raktározás is.

 

Hogyan fog lezajlani a költözés?

 

Az előre leegyeztetett nap reggelén az autó és a költöztetők megérkeznek a budapesti címre, amennyiben a ház előtt problémás a parkolás, akkor mindenképpen foglaljon számukra parkolóhelyet.

 

A lakásban felmérik a tárgyak mennyiségét, megbeszélik a sorrendet, elindítják az időt és elkezdik a holmik felpakolását az autóra. Ha igényelt dobozolási vagy szerelési szolgáltatást, akkor azt is elvégzik.

 

A felpakolás után az autó azonnal elindul a vidéki címre, ahol szintén szükséges, hogy várja őket valaki és engedje be a lakásba, valamint szükség esetén parkolóhely is legyen foglalva. A kipakolás után az óradíj számolását megállítják és véget ér a folyamat.

 

Mindenképpen szakértő és megbízható költöztető céget válasszon, így amikor megérkezik az új lakásba, akkor értékei, bútorai, ingóságai sérülésmentesen várják és örömmel kezdheti el a berendezkedést.loading...