Hatékonyan a ráncok ellen 40 felett is

Ki ne szeretné megőrizni bőre fiatalságát? Ám az évek múlása és az élet bizony nyomokat hagyhatnak rajta. Vannak azonban olyan praktikák, amelyekkel nagyon sokat tehetsz te is annak érdekében, hogy a meglévő ráncaid mélysége csökkenjen, sőt akár meg is akadályozhatod az újabbak megjelenését.

Tápláld megfelelően éjszaka is!

Ha olyan éjszakai ránctalanítót keresel, amelyekkel hatékonyan megújíthatod a bőröd, akkor tégy egy próbát a MediNatural ránctalanító krémjeivel

Ezekben olyan hatékony, természetes összetevőket találsz, amelyektől a bőröd sokkal fiatalosabb lesz, ha rendszeresen alkalmazod őket. Hiszen amikor este nyugovóra térünk, a bőrünk akkor sem pihen, hanem szorgalmasan próbál minél inkább megújulni. Minden áldott éjjel. 

Regenerálódnak a bőrrétegek, de a kollagén és az elasztikus rostok is. Ezeknek köszönhetjük a feszességet és a rugalmasságot. Ne hagyd ki a lehetőséget tehát, és támogasd hatékonyan ezt az éjszakai folyamatot. 

Nappal UV-védelem, éjjel ránctalanító program

A bőr öregedését nappal hatékonyan segítheted, ha fényvédő arckrémet használsz. A nap UV-sugarai ugyanis nemcsak a tűző napon, de felhős időben sem kímélik a bőrödet. Ugyanakkor a LED világítás vagy a számítógép monitorjának kék fénye sem ideális.

A feszességért felelős kollagén és a rugalmasságért felelős elasztikus rostok száma erősen csökkenhet ezek miatt. Mivel tehát elég sok stressznek van a bőröd nap mint nap kitéve, érdemes éjjel olyan hatóanyagokat bejuttatnod, amelyek a sejtek megújulását serkentik, valamint feltöltik a bőrt tápanyagokkal. Ha emellett még mélyen hidratálnak is, akkor lényegében már az éjszakai ránctalanító programot be is indítottad.

Anti-aging nappal és éjszaka

Ha elmúltál negyven, akkor különösen oda kell már figyelned a megfelelő bőrápolási lépésekre. 

A MediNatural SPF30 Ránctalanító fényvédő arckrémben nem fogsz csalódni. A leghatékonyabb természetes összetevőket zárták bele az airless tartályba. Biztosítja a magas szintű védelmet a nap káros UVA, UVB, IR sugarai, valamint a kék fény ellen is. Chlorella alga tartalmával a bőr feszességét, rugalmasságát és hidratáltságát segíti, de számos összetevője gondoskodik arról is, hogy a bőröd ne száradjon ki, és így ne kezdődhessen meg a mély ráncok kialakulása.

Az éjszakai bőrmegújítást pedig nagyon hatékonyan támogathatod a Retinol Ránctalanító arckrémmel. A retinolról minden bizonnyal te is tudod, hogy egy nagyon szuper anyag, amely remekül alkalmazható a bőr fiatalságának és feszességének megőrzése érdekében, a ráncok csökkentésére és egyes bőrproblémák kezelésére. Aktiválni képes a kollagén és elasztin rostokat termelő sejteket, a bőröd így sokkal feszesebb és rugalmasabb lesz, valamint javul a vízmegkötése is. A krémben lévő sok más értékes anti-aging hatóanyag egész éjjel dolgozik, hogy reggel kipihenten és sokkal szebb bőrrel indulhass el. 

Törődj a bőröd egészségével, és küzdj a ráncok ellen!loading...