Nyugdíjasoknak ingyen: kiszínezzük, javítjuk fekete-fehér, régi fotóit

Nyugdíjasoknak díjmentesen készítjük el.
Fotó: Theodore Roosewelt kiskorában

Európa legnagyobb inflációja sújtja Magyarországot. Míg Közép- és Nyugat Európában sikeresen csökkenteni tudták az inflációt, addig nálunk 25,8%. A nyugdíjasoknak ez kibírhatatlan, mivel más jövedelmük nem származik, így sokszor a napi betevőre sem marad elég.

Az EU 16 tagállama mostanra már elérte az egy számjegyű inflációt, a legalacsonyabbakat Luxemburgban (4,8), Belgiumban (5,4), és Spanyolországban (6,5) mérték.

A főként az idős, nyugdíjból élő embereket sújtó brutális magyar áremelkedések miatt az Ellenszél felajánlást tesz idős olvasóinknak.

Ha legalább egy kicsit tudunk gesztusértékűen segíteni a nyugdíjasoknak, annak nagyon örülünk. Sok idős ember őriz otthon régi, évtizedekkel ezelőtti fekete-fehér családi fényképeket. Ezek általában rossz minőségűek, gyűröttek, karcosak, szakadtak lehetnek. Ha szeretnék őket retusálni, feljavítani és kiszínezni, egy profi fotós tízezreket is elkérhet ezért.

Köszönettel a mesterséges intelligenciát is használó képszerkesztő funkcióknak, elérhetővé válik a régi, roncsolt képek újszerűvé varázsolása. Nagyon kezdetleges még a rendszer, mi is most tanuljuk, de a fotókon a karcok eltávolítását, a fekete-fehér színezését, hibák javítását, elmosódott arcok kiemelését vállalni tudjuk.

Mutatunk egy példát:

Ez az esküvői kép Jabronka Richárd szüleit ábrázolja, telefonnal készítették a régi esküvői fotó digitalizált változatát, amit itt is láthatnak.

Nugdíjasoknak díjmentesen szerkesztjük át családi képeiket.

Ez pedig ugyanaz a kép a retusálás után:

Útmutató nyugdíjasoknak: ha Ön is az, így tudja eljuttatni az Ellenszélhez a fotóit

Szeretne hasonló képet? Elmondjuk, mit kell tennie hozzá, de először kérjük, nézze meg, hogy megfelel-e a feltételeinknek. Azoknak szeretnénk segíteni, akik maguktól nem tudnának ilyen műveleteket végezni. Éppen ezért akkor kérelmezze az ingyenes retusálást, ha:

  • Ön idős, nyugdíjas
  • Egyéb kitételünk nincs.

Hogyan küldheti el hozzánk a fotókat?

  • Mobiltelefonnal vagy digitális fényképezőgéppel készített jó minőségű, nagy felbontású képet küld nekünk. E-mailben a szinesfotok@gmail.com e-mail címre tudja küldeni a képeket. Amennyiben erre nincs lehetősége, az Ellenszél Facebook-oldalának küldött üzenetben, csatolt fájlként is eljuttathatja hozzánk a fotóit.
  • Postai úton is elküldheti az eredeti fényképeket levél formájában. Ezeket a digitalizáció után visszaküldjük. Kérjük, vegye figyelembe választásakor, hogy a felajánlásunkkal élni kívánók száma függvényében a postázási és a retusálási idő változik, és akár több hetet is igénybe vehet. Ennek ellenére igyekszünk a lehető leghamarabb végezni a képek javításával. A postacímről, egyéb részletekről szintén a fentebb megadott e-mail címen, vagy a Facebook-oldalunknak küldött üzenetben tájékozódhat. A Facebook-oldalunkat ide kattintva érheti el.
  • Maximum 3 fotót tudunk fogadni. Ennél többre (családonként) sajnos nincs kapacitásunk. Amennyiben nem tudja lefotózni jó minőségben a régi képet, kérjük, hogy valakit bízzon meg ezzel a feladattal, vagy válassza a postai megoldást! Fontos megjegyezni, hogy postai visszaküldést csak és kizárólag ajánlott levél formájában küldünk, ennek költsége a képküldőt terheli. Sima levélként régi, egypéldányos fotót felelőtlenség lenne küldeni, mivel a Posta nem vállal garanciát a megérkezésére. A felelősségét a kép elvesztésének pedig nem tudjuk vállalni, mert egy fotó eszmei értéket képvisel, anyagiakban nem lehet kifejezni az értékét.
  • A szolgáltatásért nem számítunk fel díjat.

Köszönjük, hogy minket olvasnak, és hogy egyre többeket köszönthetünk rendszeresen is az Ellenszélen! Éljenek bátran a lehetőséggel, szívesen segítünk!

Ha olcsó, de ízletes ételek receptjeire kíváncsi, iratkozzon fel az EllenLábas Youtube-csatornára, ahol számos laktató és finom fogásról talál videót. Ide kattintva tudja megtenni.

loading...