Professzionális fodrászcikkek, krémhajfestékek a kíméletesség jegyében

A tökéletes hajkorona minden nő számára alapvető elvárás, és mindez magában foglalja a megfelelő szín elérését és a gyengéd ápolást egyaránt. Milyen terméket érdemes használni a kíméletes hajfestés érdekében? Az alábbiakban a speciális krémhajfestékek, hajápolók világába kalauzolunk!

 

Gondoskodj hajad ápolásáról már a festés során is!

 

Olyan terméket keresel, amely értékes ápolókomponensekben gazdag, miközben megajándékoz a tökéletes színnel? A claudiashop.hu BERRYWELL fodrászcikkei között különleges krémhajfestékek is beszerezhetők, sőt hajápolókat és egyéb kiegészítőket is elérhetsz, például keféket, fésűket egyaránt. 

 

Gondoltad volna, hogy ápolhatod hajadat már a festés ideje alatt is? A speciális hajfestékek protein, C-vitamin és további értékes összetevőik révén selymesebbé varázsolják hajkoronád, és erősítik a hajszálak szerkezetét. A tartós színárnyalat mellett látványosabb, fényesebb, selymesen csillogó frizurával hódíthatsz. 

 

A Special-lotion előhívó a hajfestékkel együtt kíméletes megoldást kínál a színezésre, mindezt csepegésmentes kivitelezésben. További előnye ezen termékeknek, hogy egészen kis mennyiségben is hatékonyak. 

 

Akár egy régóta vágyott színárnyalatot szeretnél, akár szőkítés a cél, minden esetben gondoskodhatsz egyszerre a hajad ápolásáról is. A selyemprotein és a vitaminkomponensek által a ragyogás garantált, a hajtövektől kezdve egészen a hajvégekig. Felejtsd el a töredezett, szálkás hajzuhatagot, és tapasztald meg a gondoskodás legmagasabb szintjét a hajápolásban!

 

Élettel teli hajvég, hatékony regeneráció

 

A hajszálak regenerációja éppoly fontos, mint a mindennapos arcápolási rutin. A BERRYWELL hajápolók bőséges palettájának köszönhetően az ápolt, élettel teli hajvég elérése nem marad álom többé. A meggyengült hajszálak megerősítése könnyen megoldható. 

 

Alkalmazz rendszeresen hajvégápolót, kétfázisú hajkondícionálót igényed szerint. Ez utóbbi könnyebb kifésülést tesz lehetővé, emellett selymesebb tapintást garantál. Innovatív hatóanyag összetételének köszönhetően azonnali gyógyír a száraz, töredezett hajnak. 

 

Pro tipp a profi hajápoláshoz: ne feledkezz meg a hajszárítók és sütővasak károsító hatásairól! Egy hővédő spray olyan hatékonyan óvja hajad, akár egy védőangyal. Egyszerűen vidd fel a formázás előtt a még nedves hajra, majd alakíts olyan frizurát, amilyet aznapra megálmodtál. 

 

Hajtípusnak megfelelő gondoskodás

 

Az egyre bővülő termékpaletta lehetőséget kínál a személyre szabottabb hajápolásra. Megválaszthatod, hogy dauerolt, festett, töredezett hajtípushoz vásárolsz ápoló készítményt. Az általános tömegtermékek helyett van lehetőséged egy különlegesebb, speciálisabb vonalat is megismerni. 

 

Napjainkban már a hajmosás, sőt a hajfestés során is ápolhatod gyönyörű hajkoronád, hála az innovatív összetételű készítményeknek.

 

Ne feledd, az igényesség és stílusosság a hajunknál kezdődik!loading...