Lepd meg spiri ismerősödet horoszkópmintás tárggyal a szülinapján!

Egyre többen hisznek a spiritualizmusban, de akik kételkedve fogadják az ezoterikus tanokat, azok sem tudják teljesen kivonni magukat e nézetek alól. Jó példa erre, hogy a napi horoszkópokat ők is olvassák, ha másért nem, azért, hogy derüljenek a leírtakon. Ám azok, akik hisznek az ilyesmiben, bizonyára örülnek majd egy horoszkópmintás pólónak.

 

A születésnapokat meg kell ünnepelni

 

A születésnapok mérföldköveknek számítanak az emberek életében. Ilyenkor lehet egy összegzést készíteni: honnan hova jutottunk az elmúlt év során? A spirituálisabb beállítottságú emberek számára még jelentősebb az ünnep. Akik kicsit is értenek az asztrológiához, jól tudják, hogy ez a nap mágikus jelentőséggel bír.

 

Számukra tökéletes ajándék lehet egy horoszkópmintás póló vagy bögre, amelyet a Print Fashion oldaláról is megrendelhetünk. Ez egy olyan oldal, ahol igény szerinti nyomtatást vállalnak. A grafikusok által készített mintákból kell kiválasztanunk a nekünk tetszőt, és ezt a képet utána kérhetjük pólóra, táskára, kötényre, bögrére, telefontokra, de akár vászonképre is.

 

A születésnapos minták között nemcsak a szokásosakat találjuk tehát – mint például “A legendák áprilisban születnek”-, hanem vannak egészen egyedi alkotások is. Ilyenek például a horoszkópot alapul vevő grafikák, amelyeknek az asztrológia hívei, az ezoterikus nézeteket vallók bizonyára örülni fognak.

 

Néhány példa a horoszkópos mintára

 

Az állatöv 12 jegyre oszlik, és aszerint, hogy születésünkkor éppen melyik jegyben járt a Nap, mondhatjuk magunkról, hogy mik vagyunk: Kos, Bika, Ikrek stb. Az egyes jegyek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek: ezek a jellemzők néha nagyon kellemesek, máskor viszont őrjítően idegesítőek tudnak lenni.

 

Mindez azonban alkalmat ad arra is, hogy kifigurázzuk az adott jegyű embert, persze semmiképp se bántó módon. Készíthetünk a Print Fashion oldal segítségével például olyan mintákat a pólóra vagy más ajándéktárgyra, amin megjelenik egy-egy jegy tipikus tulajdonsága.

 

Lássuk egy példát! Az egyik mintán például ez látható:

 

Hiszékenység szintje:

  • alacsony
  • közepes
  • Halak

 

Természetesen a Halak szó van kipipálva, utalva arra, hogy e jegy szülöttei mennyire érzékenyek, sokszor naivak. De ettől olyan különlegesek! A Vízöntőknél a makacsságot, a Kosoknál az önfejűséget, az Oroszlánoknál a büszkeséget emelték ki a minta készítői.

 

Csillagképekből vászonkép vagy párnahuzat

 

Nagyszerű ötlet lehet az is, ha olyan mintát választasz a kínálatból spiris ismerősödnek, amin a égbolton megjelenő csillagkép látható. Ezt a rajzot kérheted vászonképre is, amely tökéletes dísze lehet az illető szobájának hosszú éveken át. De ugyanígy lehetőséged van az oldalon párnahuzatra is kérni a mintát, ez is szuper ajándékötlet lehet.

 

A vászonképhez fali akasztó is jár, és a festővászon – amire a minta kerül – színét is kiválaszthatod. Így valóban egyedi és személyre szóló ajándékkal lepheted meg horoszkóprajongó barátodat a születésnapján.loading...