Orbánék rákényszerítették egy magyar nőre a házassága folytatását

A születések száma mást mutat az Eurostat szerint, mint amit a kormány kommunikál.

A fideszesek szerint mindenki azt csinál Magyarországon a magánéletében, amit akar, ám a Blikk információi némiképp ellentmondanak ennek. Orbánék rákényszerítették egy magyar nőre a házasság folytatását.

A Blikk kormányközelből származó információi szerint Varga Judit és férje, Magyar Péter már két éve elszánta magát a válásra, de

politikai körökből jelezték Vargának, hogy túl kényes lenne, ha a választás előtt a kapcsolatuk végétől volna hangos a sajtó.

Az igazságügyi miniszter férje, Magyar Péter a Facebookon jelentette be kedden, hogy Varga Judittal elválnak, amit később a miniszter is megerősített.

A lap megkereste Varga Juditot, aki nem akart nyilatkozni. Magyar Péter reagált arra a kérdésre, hogy mire utalt a posztjában jelzett két hónappal. „Kedden minden olyan információt nyilvánosság elé tártunk, ami közérdeklődésre tarthat számot. Erre a két kérdésre azok tudhatják a választ, akikre tartozik” – válaszolta.

A válás híre már két évvel ezelőtt is felröppent, nem sokkal azután, hogy kiderült, a családnak Balatonhenyén van nyaralója, ami családi háznak épült 10 milliós csokkal. De miután a házaspár Budapesten kapott munkát, nem költöztek a Balaton-felvidékre. Amikor ez kiderült, Varga azt mondta, ha kell, kamatostól fizeti vissza a csokot.

A nehézségek ellenére közösen lépkedtek fel a ranglétrán: Varga Juditból igazságügyi miniszter lett, Magyar Péter pedig 2018-ban a Diákhitel Központ elnöke lett. Most a Magyar Közút igazgatóságának tagjaként dolgozik. Két éve a Blikket beengedték az otthonukba, és idilli hangulatban meséltek arról, hogyan készülnek a szentestére. Mindketten elismerték, hogy az életük korántsem olyan egyszerű, mint a találkozásuk első napján, de azt tartották a legfontosabbnak, hogy egy család csak közösen lehet sikeres, boldog.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...