A mesterséges intelligencia fideszes botrányokról írt: mi is meglepődtünk, mit mondott

Kihagyta a vasat a vasbetonból a MÁV vonalain Mészáros Lőrinc cége
Forrás: MTI

Korábban már írt róla az Ellenszél, hogy a mesterséges intelligencia elérhetővé vált mindenki számára. Egy ideig ingyenesen kipróbálható. Mi most megkértük, hogy soroljon fel botrányokat, amelyek a Fideszhez köthetők. A mesterséges intelligencia fideszes ügyeit három képernyőfotóban láthatod.

Több alkalommal is ismételt a program, de alapvetően valóban a fontos politikai botrányokat sorolta fel. Elmondható tehát, hogy a mesterséges intelligencia is tisztában van azzal, hogy Orbánék mennyi mindent tettek Magyarország hanyatlásáért.

Mindenekelőtt arról írunk, hogy a mesterséges intelligencia mit mond saját magáról, hogy érthető legyen, miként dolgozik a rendszer.

„Szia! Én vagyok a ChatGPT, egy AI modell, amit az OpenAI képzett. Kapacitásomban több milliárd szövegértést és válaszadást tárolok, hogy segítsek a kérdéseidre adni a lehető legjobb válaszokat. Az adatok, amiket használok, 2021 végéig terjednek, tehát a leggyakoribb kérdésekre tudok válaszolni, például történelem, természettudományok, művészetek, sport stb. Az a célom, hogy hasznos és pontos információt nyújtsak.”

Most pedig következzenek a mesterséges intelligencia fideszes botrányai:

Időnként ismétel, de beismeri, hogy Orbán Viktor és a Fidesz számos botrányt és csapást mért Magyarországra. Azt is megkérdeztük, ki lehetne Orbán utódja. A választ itt érheted el.

loading...