Megőrülsz: írattunk egy cikket a mesterséges intelligenciával, most bemutatjuk

Mesterséges intelligenciával írt cikk

A mesterséges intelligenciával most bárki ingyen próbálkozhat, akár magyar nyelven is. Az Open AI oldalon bármilyen témában kérhetjük a program segítségét. Akár egészségügyi kérdésünk van, akár recepteket kérünk, a rendelkezésünkre áll a gép. Az Ellenszélen most bemutatunk egy cikket, ami ennek segítségével született.

Ellenszél: írj egy cikket körülbelül 300 szóból magyar belpolitikai témában ami aktuális hírekkel is foglalkozik.

A mesterséges Intelligenciával írt cikk:

„Az utóbbi időben Magyarországon a belpolitikai téma középpontjában a kormány által bevezetett választási reform áll. A választási törvénymódosítások között szerepel a választókerületek átszabása, a külföldön élő magyar állampolgárok szavazati jogának korlátozása, valamint az önkormányzati választások időpontjának áthelyezése.

A választási reformot ellenzéki pártok és civil szervezetek egybehangzóan kritizálják, mondván hogy az a demokratikus folyamatokat korlátozza és a kormánypárt számára kedvez. A kormánypárt viszont azt állítja, hogy a változtatások célja a hatékonyabb és átláthatóbb választási rendszer kialakítása.

A választási reformok mellett a kormány más intézkedésekkel is próbálja megerősíteni pozícióját. Például a sajtószabadság korlátozásával és az ellenzéki pártok finanszírozásának szigorításával. Az ellenzéki pártok ezeket az intézkedéseket korrupciós és autoriter jellegűnek tartják. Az ellenzékiek azt állítják, hogy a kormány célja az ellenőrzésük és a kritikájuk korlátozása.

A kormánypártok szavazóinak támogatottsága azonban stabil maradt, ami azt jelzi, hogy a kormány intézkedései a választók nagy részét nem zavarják. Azonban az ellenzéki pártok és a civil szervezetek folytatják a kritikájukat és azt állítják, hogy a kormány intézkedései a demokratikus jogokat és az alapvető emberi jogokat sértik.”

Korábban kérdéseket tettünk fel a mesterséges intelligenciának arról, hogy ki lehet Orbán Viktor kihívója. 

loading...