Tóth Gabi megijedt az őt kritizálóktól? Bejelentést tett az énekesnő

Tóth
Tóth Gabi

Tóth Gabi néhány hete arról számolt be a Blikknek, hogy vidéki életet terveznek a férjével, ugyanis már régóta vágyik arra, hogy egy csendesebb és nyugodtabb helyen éljenek. A csalad.hu-n olvasható blogjában részletesebben is kifejtette, hogyan és hol képzeli el a jövőjüket. Esélyes, hogy Tóth Gabi megijedt azoktól, akik elkezdték őt kritizálni?

Úgy tűnik, elege lett abból Tóth Gabinak, hogy bántják a kereszténysége miatt.

Tóth Gabi megijedt?

„Még óvatosan merek csak fogalmazni, és konkrétumokat még félek elárulni, de tudjátok, hogy régi vágyam, hogy a Dunakanyarba költözhessünk. Úgy néz ki, hogy eggyel közelebb kerültünk ennek az álomnak a megvalósításához… Életem legnagyobb ajándéka lenne egy vidéki otthonban kelni reggel (akár kakaskukorékolásra) és oda hazatérni este” – magyarázta az előadó. Így jár az ember, ha eladja a lelkét az Ördögnek, aztán nem tud végigmenni anélkül a fővárosi utcákon, hogy ne szóljanak be neki emiatt.

„Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé, és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet… Ezt most nagyon szeretném, úgyhogy drukkoljatok, hogy jövőre már így ünnepelhessem a születésnapomat. Annyira akarom és annyira hiszek abban, hogy megvalósul, hogy Hannit már abban a városkában írattam óvodába” – részletezte, mire vágyik leginkább.

Ha valaki ennyire hajtotta a pénzt és a kétes hírnevet, mint Tóth Gabi, az ne csodálkozzon. Orbán kegyeltjei közé verekedte magát, nem csoda, hogy már nem bír meglenni a városban. Viselje a következményeket, vagy bújjon el, ahova csak akar. Sokan nem fogják őt visszasírni a színpadra akkor sem, ha végleg úgy dönt, hogy kivonul a hírességek soraiból.

loading...