A Fidesz felhergelt fanatikusai vélhetően használt étolajjal öntöttek nyakon tiltakozó gyerekeket

Az Orbán-kormány megsemmisítené a szakszervezeteket a DK szerint.
Fotó: Ellenszel.hu

„Felháborodva hívott a lányom, hogy miközben élőláncot alkottak a Széll Kálmán téren, a felettük lévő lakások valamelyikéből nagyon büdös, olajos folyadékkal nyakon öntötték a közvetlenül mellette álló diákokat. Először azt hitték, benzin, vagy gázolaj, de vélhetően a használt étolajat zúdította rájuk egy »bátor hazafi«”

– mondta a Népszavának egy budapesti édesanya, akinek lánya a Marczibányi téri Kodály Zoltán Általános Iskola és Gimnázium érettségiző tanulója. 

A tizenéveseket érthetően felzaklatták a történtek, a napilap úgy értesült, a jelenlévő szülők rendőrt hívtak és feljelentést tettek.

Hasonló eset fordult elő szeptemberben Miskolcon, ahol a Herman Ottó Gimnázium elől vonultak tiltakozó diákok, tanárok, óvónők és szimpatizáns szülők a tankerületi központhoz, hogy ott átadják petíciójukat. Eközben a diákokat egy Széchenyi úti emeletes ház egyik, magyar zászlóval fellobogózott lakásából vízzel locsolta le egy egy férfi. A DK helyi politikusa szégyenletes incidensnek nevezte a történteket, becsületsértés és garázdaság vádjával feljelentést tett.

Ordibáló fideszes nyugdíjasok zavarták meg a tanársztrájkot

loading...