Kényelmes és biztonságos kapunyitás kaputelefonokkal

Akár társasházról, akár nagyobb családi házról vagy kétlakásos, többgenerációs ingatlanról van szó, abban az egyben egészen biztosak lehetünk, hogy a kapunyitás kérdését előbb vagy utóbb, de meg kell oldani úgy, hogy az egyszerre legyen kényelmes, biztonságos, s minden lakó számára megfelelő.

A kaputelefon szettek tökéletes megoldást jelentenek

A Metroman.hu kaputelefon szettjeivel nem lesz többé egyik szempont sem elérhetetlen. A könnyen és gyorsan telepíthető kaputelefonok révén nem kell kiszaladgálni vagy kinézni a lakásokból ahhoz, hogy megtudjuk, éppen ki és miért keres minket. 

Ez egy kisebb épület esetén, akár egy két- vagy négylakásos ingatlanban is kifejezett előny, hiszen mindig éppen ahhoz fognak becsengetni, akit keresnek, nem kell semmit félredobni ahhoz, hogy megtudjuk, ki szeretnénk-e nyitni a kaput, de biztonságban is lehetünk, hiszen senki olyat, ismeretlen vagy veszélyes személyt nem kell beengednünk, akit nem szeretnénk.

Mit kínálnak a társasházi kaputelefonok?

Külön vásárolhatunk lakáskészüléket, amely összeköthető a csengővel, így akár egyedi megoldást is megvalósíthatunk, de alapvetően többlakásos környezetben szokott felmerülni az igény a kaputelefonokra. A társasházi szettek pedig eleve több lakáshoz tartalmazzák a szükséges készülékeket és kellékeket ahhoz, hogy a rendszer működőképes lehessen.

A szettek két-, négy-, hat-, nyolc- vagy akár tízlakásos kivitelben is elérhetők, így képesek minden igényt kielégíteni, akkor is, ha csak többgenerációs ingatlanról van szó, de akkor is, ha ennél jóval több lakás esetén kell megoldani a feladatot.

Mivel a rendszer alapvetően moduláris felépítéssel rendelkezik, ezért később is változtathatunk rajta, akár bővíteni, akár fejleszteni szeretnénk. Nincs semmi akadálya annak, hogy idővel több lakásba is kialakíthassuk a rendszert, legyen ennek bármilyen indoka, például az épület bővítése, több lakás kialakítása vagy egyes lakók kezdeti ódzkodása a beruházással szemben. Fejlesztés szempontjából pedig a kódzáras kapunyitás is elérhető marad a későbbiekben is.

A szettek minden olyan elemet és kiegészítőt tartalmaznak, amely szükséges ahhoz, hogy felszerelésre és aztán üzembe helyezésre kerüljön a rendszer, így már ez sem okoz további bonyodalmakat, s nem igényel még több utánajárást.

Megéri a kaputelefonos rendszerbe fektetni?

A kényelmi szempont ma már nagyon fontos, de ez korántsem az egyetlen dolog, amelyben egy társasházi kaputelefon alkalmazása határozott előnyökkel jár. Nyilvánvalóan nagy segítség, ha a postás, a futár, a pizzafutár, az ételkiszállító és a gyerekünk szülinapjára érkező vendégek is könnyen megtalálják, hogy hova kell csengetni, s nekünk nem kell minden egyes esetben kiszaladnunk a kapuhoz, ami akár komoly testedzés is lehet, ha ez a sokadik emeletről való lecaplatást jelenti.

Emellett még nagyobb a jelentősége annak, hogy társasházi kaputelefonnal már a lépcsőházba se juthatnak be illetéktelenek. Vigyázzunk egymásra!

loading...