Tippek az ételkiszállítás megkezdéséhez

A vendéglátóiparban minden nap használnak eldobható termékeket, mivel csökkentik az élelmiszer-pazarlást, a takarítási időt, és kiküszöbölik az üvegtörés veszélyét, miközben hihetetlenül praktikusak elvitelre, gyorséttermi és vendéglátói rendezvényeken.

De nem csupán a vendéglátóegységben veszik hasznát ezeknek a termékeknek, hanem az ételkiszállításban is, ami az utóbbi néhány évben robbanásszerűen elkezdett növekedni a Covid-19-et okozó globális járvány miatt. Amennyiben viszont számodra még újdonság ez a szolgáltatás, akkor reméljük, hogy az alábbiak értékes betekintést nyújtanak, és segítenek az indulásban.

Koncentrálj a legnépszerűbb ételeidre vagy termékeidre!

Amikor a házhoz szállítás bevezetésén munkálkodsz a vállalkozásodban, mindenképpen azt javasoljuk, hogy összpontosíts a legnépszerűbb ételeidre vagy termékeidre, mivel ezek jelentik a vállalkozásod magját. Így feltétlenül ügyelj arra is, hogy ezeknek csomagolása a lehető legtökéletesebb legyen. Hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb verziót, javasoljuk, hogy nézz szét a Hunpohár Webáruház elviteles dobozai között. A kínálatukban bármit megtalálhatsz a szögletes, mikrózható műanyag dobozoktól kezdve a habtermékekig. 

Az elvitel és a kiszállítás a márka kiterjesztése

Az elviteles csomagolás lehetőséget kínál a márka népszerűsítésére. Ezt a potenciált pedig azzal maximálizálhatod, ha olyan csomagolást választasz, ami ezt tükrözi. Például, ha egy modern, csúcskategóriás bisztrót üzemeltetsz, akkor számodra a kortárs esztétika lesz az ideális. Amennyiben viszont egy bioéttermet vezetsz, akkor a környezetbarát csomagolás használata elengedhetetlen.

Címkézd fel az edényeket!

Egyetlen vendég sem szeret sokáig azon agyalni, hogy kiderítse, melyik doboz kinek az ételét rejti, szeretne azonnal belemerülni. Az ételek címkézése egyszerű módja a zökkenőmentes vásárlói élmény megteremtésének. Írd rá a csomagolásra, vagy kérj általános címkéket, amelyeken kipipálhatod, hogy az egyes ételeket melyik elviteles doboz tartalmazza!

Tartsd ételkiszállítási szolgáltatásodat a lehető legfenntarthatóbban!

Amennyiben a fenntartható termékek mellett teszed le a voksodat, annak az üzenete erős visszhangot vált majd ki a vásárlóidnál – így márkád bűntudatmentes választássá válik a házhoz szállítással foglalkozó vállalkozások körében.

Hogy hol tudsz ilyeneket beszerezni? A fentebb már említett Hunpohár Webáruházban számtalan nagyszerű környezetbarát, cukornádból készült, komposztálható terméket is találhatsz az egyszer használatosok mellett.

Hiába a tökéletes méretű és megjelenésű csomagolás, ha nem szigetel rendesen

Pontosan ezért azt javasoljuk, hogy az éles bevetése előtt tedd bele az ételt, zárd le, hagyd állni fél órát, majd tedd be egy zacskóba, és járd körbe a háztömböt, vagy ha akarsz, akár körbe is autózhatod. Az általad használt csomagolásnak robusztusnak és kellően szigetelőnek kell lennie ahhoz, hogy az étel csúcsminőségű formában érkezzen meg a vásárlódhoz.

loading...