Itt az utolsó esély: Az Ördög ügyvédje meg tudja buktatni a korrupt fideszeseket

Fotó: Ellenszel.hu

Tisztelt Ördög ügyvédje!

Hosszú idő telt már el azóta, hogy beharangozta, újabb botrányokat fog napvilágra hozni, ahogy azt Borkai Zsolt kapcsán tette. Mindannyian vártunk az újabb ügyekre, de egyelőre nem kaptunk használható információt. 

Azért vártuk a megnyilvánulását, mert mindannyian vágyunk a változásra. A fent említett Borkai-ügy olyan mélységekig hatolt, hogy megrengette még a fanatikusabb Fidesz-szavazók kormányba vetett hitét is. 

Ezúton kérjük, ha valóban van információja korrupcióról, bűncselekményről, mindenféleképpen terítse ki a nyilvánosság elé, legyen az elkövető ellenzéki vagy kormánypárti! Hiszünk abban, hogy nem tartja vissza semmilyen politikai irányvonal. Kérjük Önt, hogy ne várjon semmivel, fedje fel a lapjait, a jelenlegi kormány ellenzékének nincs mitől tartania. 

Ügyvéd úr! Az idő ketyeg. Ígéretet kaptunk, hogy Rogán lesz a következő! Miért hagyja, hogy kiskirályként éljen, miért engedi, hogy újabb választást nyerjen, ha Ön tehet ellene?

Varga Judit még mindig büszke Igazságügyi miniszterként tetszeleg, a Pegazus-üggyel a háta mögött, mialatt olyan magyarokat lehetetlenít el a nyugodt élettől, amely közösségnek talán ő maga is a tagja.

Tisztelt Ördög ügyvédje! Nem tudjuk biztosan, hogy mi az oka a hallgatásának, de sejtéseink vannak. Azt gondoljuk, hogy Önt megfenyegették, azt hisszük, hogy Ön tart a kormánypárti erők bosszújától, Önt sakkban tartják valakik. Az időnk viszont fogy. Hiszünk abban, hogy ez nagyobbat robbanhat, mint a Borkai ügy, hisszük, hogy ezzel alappillérek omolhatnak össze.

Léteznek  titkosított, biztonságos információcsatornák , ahol írhat nekünk és ezúttal ígeretet teszünk önnek, hogy az ellenszel.hu azonnal, változtatások nélkül le fogja közölni az ügyvéd úr információit, higgye el, nincs az a pénz, vagy fenyegetés ami megakadályozhat bennünket ebben.

Köszönjük előre is a válaszát! Reméljük, nem fél, mert a félelem megöli a jelenlegi kormányváltó hangulatot. A kormányváltás már nem egy távoli fogalom, hanem reális esély.

Várjuk a levelét!

loading...