Kövér László szerint „minden józan megfontolás a Fidesz mellett szól”

Kép forrása: MTI

„Amennyiben biztonságban és békében szeretnénk leélni a következő négy esztendőt Magyarországon, minden józan megfontolás a Fidesz mellett szól” – jelentette ki az Országgyűlés elnöke szombaton egy egri kampányfórumon.

Az MTI beszámolója szerint Kövér László beszélt arról is, hogy minden kormányzásnál lehet jobbat elképzelni, és a jelenlegi kabinet sem gondolja, hogy hibátlan lett volna akár csak az elmúlt négy évben, azt pedig főleg nem, hogy befejezettnek tekintheti a munkát, mert minden rendben és a helyén van. Szó sincs erről, de 2010 előtt talán egyetlen kormánynak sem sikerült olyan eredményeket elérnie, mint amelyeket az elmúlt négy évben a Fidesz-KDNP pártszövetség fel tud mutatni.

Kövér szerint április 3-án arról kell döntenünk, hogy azokra bízzuk-e a következő négy évet, akik eddig is képesek voltak válságok egész sorát jól kezelni a gazdaságitól a világjárványon át a vörösiszap-katasztrófáig. Azokra-e, akik békés, higgadt, a magyarok biztonságára törekvő politikát ígérnek, vagy azok kezébe adjuk sorsunkat, akik össze-vissza beszélve gyakorlatilag a háborús uszítók sorába állnak, és nem képesek felmérni szavaik súlyát.

loading...