Gyurcsány Ferenc újabb pert nyert jogerősen a hazudozó pártsajtó ellen

Kép forrása: MTI

A Fővárosi Ítélőtábla jogerősen megállapította, hogy a Borsonline és az Origo hazudott, mikor azt írták, hogy Gyurcsány Ferenc ittasan jelent meg egy pártrendezvényen, áll a DK közleményében. Az Ítélőtábla az ügyben helyreigazításra kötelezte az internetes portálokat.

„Hiába minden keserves próbálkozás, sorra bukják el a helyreigazítási pereket, ennél egyértelműbb bizonyíték pedig nem is kell rá, hogy ez a médiabirodalom a hazugságra és megtévesztésre épül”

– írja az ellenzéki párt közleménye.

A Demokratikus Koalíció felhívja a fideszes pártsajtó képviselőinek figyelmét, ideje lesz leállni a hazugságdömpinggel. Hiába minden keserves próbálkozás, sorra bukják el a helyreigazítási pereket, ennél egyértelműbb bizonyíték pedig nem is kell rá, hogy ez a médiabirodalom a hazugságra és megtévesztésre épül. Amellett, hogy ez a fajta újságírásnak nevezett kamugyár szégyent hoz a szakmára, az is óriási szégyen, hogy az olvasókat, a választókat is megpróbálják ostobának nézni. Mi pedig továbbra sem fogjuk annyiban hagyni a hazugságok terjesztését, és minden alkalommal le fogjuk buktatni az álhírgyártó propagandistákat.

loading...