Dobrev Klára el nem tudja képzelni, hogy felbomoljon az összefogás

Pénteken délután utcafórumot tartott Szegeden Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje, amin az ellenzéki összefogás megóvása mellett érvelt.

Dobrev Klára elmondta, hogy Orbán Viktort jövőre le kell váltani, a törvénytelenül összeharácsolt vagyonokat vissza kell szerezni, újra fel kell építeni a demokratikus jogállamot, helyre kell állítani az igazságos társadalmat, és hazánknak az Európai Unióban van a helye. Elismételte:

Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely, de rajtuk kívül még sok más város vezetője az összefogásnak köszönheti, hogy győzött az önkormányzati választáson.

Éppen ezért nagyon kell vigyázni az összefogásra, óvni kell, és nem szabad megbántani egymást. Ha mégis megbántották magukat az utóbbi időben, akkor vegyenek egy nagy levegőt, és mosolyogjanak, bizony! Higgyék el, menni fog, én is mosolygok – bíztatott Dobrev.

A Telex kérdésére, hogy az igen éles viták miatt elképzelhető-e az összefogás felbomlása, és az, hogy az ellenzékiek jövőre külön-külön indulnak el az országgyűlési választáson, Dobrev Klára azt válaszolta:

El nem tudom képzelni, az biztos, hogy én az utolsó csepp véremig harcolni fogok, hogy az összefogás egyben maradjon.

loading...