Juszt László kiosztotta Márki-Zayt a hódmezővásárhelyi polgármester vállalhatatlan és romboló kijelentései miatt

Kép forrása: MTI

Juszt László nem pontosan érti Márki-Zay úr ilyen erős nyomulását, s az ennek következtében időről-időre beálló „fáradtságát”, aminek rendre olyan mondatok a következményei, amelyek nem építenek, de rombolnak.

Juszt László véleménye:

„Nem pontosan értem Márki-Zay úr ilyen erős nyomulását. S az ennek következtében időről-időre beálló “fáradtságát”. Aminek rendre olyan mondatok a következményei, amelyek nem építenek, de rombolnak. 

Mint amikor egy videójában arról beszélt, hogy “listázni kellene azokat a bírókat, akik pártérdekekből vállalhatatlan ítéleteket hoznak”, vagy “aki Dobrevre szavaz, az hazaáruló”, vagy „abszolút nem ördögtől való lenne statisztikát vezetni arról, hogy ki a cigány és ki a nem cigány”.

Tételezzük fel, hogy tavasszal nyer az ellenzék, Márki-Zay-val az élen. Ebben az esetben. Ő a miniszterelnök és van öt koalíciós partnere, akik közül Dobrev minden valószínűség szerint miniszterelnök-helyettes. 

Számára ez a felállás miért olyan fontos, hogy – a fordított helyzetben előálló lehetőséget (Dobrev a miniszterelnök és Márki-Zay a helyettes) a mostani mélységesen buta kijelentéseivel és vállalhatatlan stílusával kockáztatja, elpuskázza? 

Azoknak a millióknak a reményéről most nem is beszélek, akik alig várjuk ennek a rezsimnek a végét!”

loading...