Karácsony Gergely jelöltje, Mellár Tamás polgárpukkasztásnak és megbotránkoztatónak tartja a pride-ot

FOTÓ: Mellár Tamás Facebook-oldala

A mai 168 Órában megjelent egy beszélgetés a képviselővel, amelyből kiemelnénk pár részletet.

Mellár Tamás szerint a városvezetés a Pride-ban jó döntést hozott, azonban úgy véli, Pécsett nem olyan jellemző a homoszexuálisok üldöztetése, hogy indokolt legyen egy komolyabb kiállás értük. Emellett azt is elmondta, hogy bár ő maga sosem járt ilyen rendezvényen, a „polgárpukkasztás” és a „megbotránkoztatás” nem tetszik neki.

Érdekes, hogy látva a Pécsi Pride fotóit, videót ilyesmit nyilatkozik Mellár, ott ugyanis semmiféle megbotránkoztatás vagy polgárpukkasztás nem volt.

Másfelől Mellár úr bizonyára nem olvas híreket, ha szerinte Pécsett nincs mitől félni a melegeknek. A múltkor ugyanis eszméletlenre vertek két meleg orvost fényes nappal, a nyílt utcán azért, mert melegnek vélték őket.

Ez Pécs belvárosában történt.

Két dolgot biztosan megállapíthatunk Karácsony Gergely jelöltjéről:

  1. fogalma nincs, milyen problémák vannak a saját körzetében, hiszen azt mondja, Pécsett nincs mitől félnie az LMBTQ-embereknek.
  2. egyáltalán nem érdekli, hogy Pécsett mi történik, mert akkor megnézte volna a pride utánkövetését, és látta volna, hogy nincs semmi „megbotránkoztató” azon az emberjogi fesztiválon, ami itt zajlott le nagy sikerrel.

Reméljük, Mellár Tamás átgondolja ezt egy kicsit!

loading...