Trócsányi László homoszexuális prostituált barátja nyilvánosan írt kapcsolatukról

„Két fotó,két életút… Ma reggel láttam egy fényképet Trócsányi Laci barátomról a facén” – így kezdi bejegyzését Balkay László művész, aki nem rejti véka alá, hogy homoszexuális prostituáltként dolgozik.

Balkay mesél arról, hogy milyen közös élményei vannak a volt fideszes igazságügyi miniszterrel, Áder János esetleges utódjával.

„Végül is együtt indultunk az életbe mint poros, klottgatyás gyerekek a surányi strand homokjából kinőve” – nosztalgiával emlékezik Trócsányi barátja arra az időre, amikor a fideszesek még nem gyűlölték annyira a melegeket, mint napjainkban.

Balkay László annak ellenére is szépen gondol vissza a fideszes barátjára, hogy a kormánypárti lakájmédia annak idején azért hurcolta meg őt, amiért a kispesti szocialista önkormányzat berkeiben dolgozott, miközben „Boticelli” néven férfiaknak ígért szexuális szolgáltatásokat az egyik legnépszerűbb prostituáltaknak fenntartott weboldalon.

Úgy tűnik, hogy ha a baloldalt kell hírbe hozni meleg prostituáltakkal, akkor a Fidesz médiája azonnal teljes gőzre kapcsol, de ha Trócsányi fiatalkori barátjáról van szó, akkor az teljesen rendben van, azt elviseli a fideszes ízlés.

Az Ellenszél utánajárt: Boticelli a mai napig fogadja a kuncsaftokat a weboldalon számos „szaftos” kép kíséretében.

Nagy vehemenciával védi Zalatnayt és kormányzati pályázaton is nyert Balkay.

A fideszes képmutatás a Balkay-ügyben teljes valójában megmutatkozik. Addig, amíg az ő kutyájuk kölyke, az sem baj, ha meleg vagy ha éppen prostituált, esetleg mindkettő. Ha szavazókat remélnek, akkor előkapják farzsebükből az erkölcsöt, és azzal dobálóznak.

Óriási botrányt fülelt le az Ellenszél: egy óvodában íratták alá a szülőkkel a Fidesz Stop, Gyurcsány petícióját

 

loading...