Óriási botrányt fülelt le az Ellenszél: egy óvodában íratták alá a szülőkkel a Fidesz Stop, Gyurcsány petícióját

"Gyerekeket bántotok" - könnygázzápor a Karmelitánál

A Fidesz alaposan felbolygatta egy Kecskemét melletti kistelepülésen élő szülők nyugalmát, amikor kiderült, hogy

azt a feladatot kapták az óvónők, hogy írassák alá a Fidesz Stop Gyurcsány Stop Karácsony petícióját a szülőkkel, akik a gyermekeiket hozzák-viszik az óvodába.

Egy jakabszállási lakos a Facebookon fakadt ki sokak nevében, mert állítása szerint a szülők nagyon felháborodtak, de nem mertek szólni senkinek, nehogy retorzió érje gyermekeiket a jakabszállási Fészek Óvodában.

Az Ellenszél munkatársa felhívta az óvodát „Andris apukájaként” bemutatkozva hogy megkérdezze, alá tudja-e írni a Fidesz petícióját. A dolgozó, aki „óvodaként” mutatkozott be, azt mondta, hogy már nem hiszi, hogy van a petícióból, de „másfél, két hete” az intézményben is gyűjtötték azt.

Hangfelvételünk az óvodával alább hallható:

Soros György ügynökeitől féltik az ovikat, holott az ő ügynökeik viszik be a politikát a gyerekek és a szülők közé. 

Az óvodai aláírásgyűjtés tényét megerősítette több szülő is a Facebookon:

A településen függetlenként induló polgármester Szabó György Róbert nem rejti véka alá a hovatartozását, ő maga is gyűjti az aláírásokat a köztereken. Megkerestük, hogy megkérdezzük, mi a véleménye az óvodai gyűjtésről, és hogy ő maga tudott-e róla.

Amint válaszol, frissítjük a cikkünket.

Mivel a polgármester nem válaszolt e-mailben feltett kérdéseinkre, a Facebookon pedig törölte kérdésünket egy videója alól, ezért nyílt levélben szegezzük neki kérdéseinket:

“Utasításba adta, hogy óvodában gyűjtsék a Fidesz aláírásait?” – Nyílt levél Szabó György Róbertnek, Jakabszállás polgármesterének

loading...