Ütős videót tett közzé Dobrev Klára a választás előtti napon

Dobrev Klára és csapata nem spórolta ki a munkát a kampányban. A Demokratikus Koalíció EP-listavezetője a kisebb településekre is ellátogatott. Túl sok időt sehol sem tölthetett el, hiszen mindössze 36 óra alatt kellett körbeutaznia az országot, de ennek ellenére a vártnál is nagyobb fogadtatásban részesült.

A kampányútról a DK egy ütős videót készített, amely magáért beszél. Láthatóan sikerült tömegeket mozgósítani a pártnak, így nagy reményekkel várhatja a holnapi választásokat.

A DK kampánya egyedülálló ezen a választáson. Az újszerű kampánytechnikák, az országjárás, Dobrev Klára személye és a hozzá kapcsolható egyértelmű és erős kampányüzenetek, mint az Európai Egyesült Államok eszménye, az európai minimálbér vagy éppen az európai ügyészség létrehozásának szorgalmazása, sokat hozott a pártnak. Dobrev Klára online kampányába annyi aktivista jelentkezett, amennyit más pártok összességében nem tudtak mozgósítani.

A holnapi választás döntő lesz: kiderül, hogy a Demokratikus Koalíció erősödése elég-e ahhoz, hogy a legnagyobb ellenzéki pártként folytassa munkáját.

loading...