Feljelentették a rendőrségen Orbán Gáspárt, súlyos bűncselekmények gyanújával

Vállalva az esetleges sajtópert, a múltkori cikkemben arról értekeztem, hogy Orbán Viktor fiát miért is tartom kuruzslónak. A publicisztika körbejárta az internetet, közel százezer egyedi látogató tekintette meg. Nyomatékosítva, hogy mindezt komolyan gondolom, a mai napon feljelentést tettem a rendőrségen ellene.

Kinőttünk már a beteg embereket gyógyulással hitegető, cserébe pedig adományt váró, Jézus nevében beszélő kóklerekből. Szerencsére a BTK-ban nekik is szenteltek külön passzust.

Kuruzslás vétség:

187. § (1) Aki ellenszolgáltatásért vagy rendszeresen az orvosi gyakorlat körébe tartozó tevékenységet jogosulatlanul fejt ki, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Csalás:

373. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el.

(2) A büntetés vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztés, ha

ba) bűnszövetségben,

bd) jótékony célú adománygyűjtést színlelve

követik el.

Amint a rendőrség reagál, újabb cikkben jelentkezem.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél hasonlóan kormánykritikus anyagokat olvasni, kérjük, támogass minket egy megosztással! Ha nagyon tetszik a munkánk, akkor pedig a szerény adományodat a fenntarto@gmail.com Paypal-címre juttathatod el, amit előre is nagyon köszönünk! Bővebb információért írj nekünk az info@ellenszel.hu e-mail címre! Köszönjük!

loading...