A Mi kis falunk sztárja megint villantott: diáksereggel szállt be a kampányhajrába

Forrás: youtube

Tanulni akarunk!

Az egyre népszerűbb színész, a fiatal Molnár Áron, akit korábban a Vígszínház tagjaként, most pedig a Mi kis falunk Matyijaként ismerhet a szélesebb publikum, ismét nagyot villantott: ezúttal diákok seregével rappelve szólt az oktatás nehézségeiről!

Már korábban is hírül adtuk itt az Ellenszélen, hogy Molnár Áron noÁr néven (mely ugye az Áron néve összekeverve, de emlékeztet a francia noir, vagyis sötét szóra is) youtubeos karrierbe fogott és szellemes rapvideókban készül hozzászólni a közélet aktuális kérdéseihez. Az első, Ébresztő című számát, mely a menekült-kérdést járta körbe, idáig több mint 137 ezer ember látta.

Második, „Tanulni akarunk” című műve ezúttal egy iskolába kalauzol el minket, ahol gimnazisták egész seregével, zseniális operatőri munkával és frappáns szöveggel állnak ki a fiatalok a tanszabadság és a tudás szeretete mellett. Mint éneklik:

„A tudás hatalom, ezért akarom, Hogy lelkem és szívem szállhasson szabadon, Elménk kulcsa a jövő kapuját nyithatja, Ezért a tudást nekünk senki meg nem tilthatja.”

De nem is húzom tovább az időt, inkább mutatom magát a videót. Szerintem döbbenetesen jó lett! Hajrá fiatalok!

loading...