Ébresztő: döbbenetes videót készített a népszerű színész – felbolydult az internet

Forrás: noÁr

Molnár Áron nevét ma már egyre többen ismerik. A fiatal színész korábban a Vígszínház társulatának tagjaként egymás után játszotta jobbnál jobb szerepeket, a nagyközönség pedig ma leginkább A mi kis falunk ‘Matyijaként’ ismerheti. És hogy miért érdemes írni ma Molnár Áronról? Mert olyan videót készített, amilyenhez foghatót még nem láttunk mostanában Magyarországon.

A videó címe „Ébresztő!” és ‘noÁr’ (az Áron összekevert betűi, egyúttal utalás a francia noir [sötét] és film noir [ez egy régi filmes műfaj]) néven töltötte fel a youtube-ra. A témája pedig nem is lehetne aktuálisabb: menekültek, migránsok, bevándorlók, de nagyon nem úgy, ahogy Orbán Viktor ezt hallani szeretné.

A népszerű színész célja nyilvánvalóan az, hogy felébressze az „x-y-z generációt” abból a „csipkerózsika álomból”, amibe a Fidesz belekergette. Ahogy a videóból is kiderül, akkor döntötte el, hogy muszáj közéleti kérdésekben is állást foglalnia, amikor karácsonykor átutazóban a szerb-magyar határnál járt:

„Az jobban tetszene, ha tudnád mit kaptam karira?
Bűntudatot kaptam a szerb-magyar határnál.
De erről tudhatnál-e többet, hogyha akarnál?
Vagy akarok-e tudni arról bármit, ami körbevesz?”

A videó abszolút profi: a felvétel, a vágás, a fények mind-mind maximális professzionalizmusról tanúskodnak. Nem is húzom tovább a szót, inkább megmutatom. Mert ezt tényleg mindenkinek látni kell.

loading...