A Fidesz és Magyar Péter miatt elmarad a XI. kerületi vita

Dr. László Imre látható a képen. a XI. kerületi vita elmarad.

A XI. kerületi vita elmarad, amit a Partizán szervezett volna az önkormányzati választásra. A vitafelkérésre Dr. László Imre közös ellenzéki polgármester igent mondott, kihívói azonban nem. Mivel sem a Fidesz, sem a Tisza XI. kerületi polgármesterjelöltje nem vállalta a Partizán-vitát, így az elmarad – adta hírül a DK sajtóosztálya.

„Büszkék vagyunk rá, hogy Dr. László Imre közös ellenzéki polgármester bizonyította, hogy egy igazi ellenzékiből nem hiányozhat sem a bátorság, sem a demokratikus meggyőződés. Ezek is kellenek ahhoz, hogy június 9-én – Budapest és számtalan magyar település mellett – Újbudán is legyőzzük a Fideszt” – írják.

Korábban az Ellenszél is beszámolt róla, hogy Újbuda és Budafok-Tétény jövőjéről sem lesz Partizán-vita. Erről posztolt Perlai Zoltán és László Imre. Mindkét kerületben a fideszes ellenfél futamodott meg a megmérettetéstől.

„Nem lesz polgármester-jelölti vita Budafok-Tétény jövőjéről!

Két héttel ezelőtt keresett meg Gulyás Marci a Partizántól. Az előválasztáshoz hasonlóan felajánlotta, hogy a Youtube-csatornájukon teret biztosítanak egy polgármester-jelölti vitához.

A meghívást tisztelettel elfogadtam, ugyanakkor kértem, hogy lehetőség szerint a vitát a kerületben, nézők előtt szervezzük meg mind az öt polgármesterjelölt részvételével.

A mai napon érkezett válasz a Partizán részéről: a felajánlott időpont Karsay Ferenc részére nem alkalmas, így a vitára nem kerülhet sor. Arra nem kaptam választ, hogy a többi polgármesterjelölt kapott-e felkérést a részvételre.

Sajnálom, hogy a kerület vezetésére jelentkezők közötti vitára a korábbi választási kampányokhoz hasonlóan idén sem kerülhet sor” – írja Perlai Zoltán, így kiderült, hogy a XI. kerületi vita és a Budafok-Tétényben szervezett vita is a Fidesz és a Tisza Párt miatt marad el.

loading...