Gyurcsány Ferenc megmutatta, mi rejlik a kulisszák mögött (videó)

Gyurcsány Ferenc beengedi a nézőket a kulisszák mögé.

Gyurcsány Ferenc új színfoltot vitt a politikába a „Hát így” című podcast adásaival. Ebben a műfajban nem őt, mint politikust kérdezik, hanem a DK elnöke beszélget a vendégeivel. Érdeklődéssel hallgatja a különféle történeteket, amelyek mind-mind más egyéniséget rejtenek.

A korábbi adásról itt írtunk bővebben. Legújabb videójában Gyurcsány Ferenc a kulisszák mögé is betekintést nyújt. Megmutatja, hogy hol és hogyan készülnek ezek az adások. Elkalauzol minket a DK Szubjektív kreatívan kialakított stúdiójába is.

Gyurcsány Ferenc elárulta, hogy egy nagy tárgyalót alakítottak át a műsorok felvételéhez. Funkcióját tekintve a helyiség megmaradt tárgyalónak, csak éppen a kamera előtt beszélgetnek benne a meghívott vendégek.

Ez is jó példa arra, hogy adófizetői milliók/milliárdok nélkül is lehet színvonalas politikai műsort csinálni. Ezt a Fidesz is megtehetné, de nekik jobban esik, ha olykor busásan megfizetik a magyarok pénzén a propagandistáikat. Nehéz is lenne elképzelni Orbán Viktort, miközben bemutatja, miként készülnek a Kossuth Rádió „kőkemény kérdéseire.” A kulisszák mögött ott csak annyit látnánk, ahogy a stáb előre egyezteti a témákat, és elmondja az úgynevezett riporternek, hogy ebben az adásban miket kérdezhet Orbántól.

Nemrégiben a DK pert nyert ezzel kapcsolatban. Az Ellenszél alábbi cikkében számolunk be a részletekről, ahol az is kiderül, melyik Orbán-rendszert éltető hírgyáros pontosan mennyit keres a közmédiánál. (Eláruljuk: sokkal többet, mint amennyi a pofátlanság határát súrolja.)

A DK pert nyert: végre kiderül, amire nagyon régóta vártunk

loading...