Orbán Viktor dicsőségére írtak könyvet: ez a plakát készült hozzá

Orbán Viktor plakátja Amerikában észveszejtő.
forrás: MTI-fotó

Orbán Viktor még soha nem járt olyan magaslatokban, mint amilyenekbe a „Viktor Orbán is Winning” című könyv repíti. Magyarul úgy fordíthatnánk le a címet: „Orbán Viktor nyer.”

A könyv szerzője Hidvégi Áron Arnold, aki megpróbálja Magyarország miniszterelnökének (bajnokának) titkait kifürkészni. Nem a korrupciós titkokra gondolunk, hanem arra, hogy mitől is ilyen nagyszerű ember Orbán Viktor. Ez a könyv tehát angolul mutatja be a világnak a személyi kultuszt, ami a Fidesz elnöke köré épült. Mindenféle kritikát mellőzve, csak a színtiszta propagandát tükrözi az összes nemzetnek a Földön.

Egy ilyen csodálatos könyv bemutatója sem lehet akármilyen. George Lazar osztotta meg a közösségi oldalán, hogy az USA-ban a Fiatal Republikánusok klubjában milyen formában is várták az érdeklődőket.

Orbán Viktor személyét és munkásságát éltető könyv plakátja.

Orbán Viktort egész Európa védelmezőjeként és megmentőjeként mutatják be, miközben Mága Zoltán hegedül. A kézben grátisz pezsgőspoharak, és mindenki kellemes, lágy zene közben gondolhat erre a nagyszerű emberre és sikereire. Kell ennél több?

A rendezvény látogatásáért nem kértek pénzt a szervezők, azonban a Fidesz gyávasága az USA-ban is megmutatkozott. A helyszínt nem írták oda, mert tartottak tőle, hogy nem mindenki ért egyet a kedves vezető érdemeivel. Például a kivándorolt magyarok, akik azért hagyták el a hazájukat, mert Orbán Viktor megnyomorította azt.

Reméljük, kellemesen telt az este, de abban azért titkon bízunk, hogy Gál Kingáék is látják, akár csak egy pillanatra is külső szemmel, hogy ennél szánalmasabb dolgot nagyon nehéz elképzelni.

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

loading...