Gyurcsány Ferenc podcastje izgalmasabb lett, mint vártuk

Gyurcsány Ferenc podcastje és beszélgetőtársa a stúdióban.

„Egy nagyon érdekes embert és izgalmas életutat fognak látni. Olyan ember életútját, aki általában azt a kérdést kapja: milyen itt magyarnak lenni?” – kezdi podcastjét Gyurcsány Ferenc, aki Cake-Baly Marceloval készített interjút.

Cake-Baly beszélt a taxizós élményeiről, amikor a budapesti éjszakában dolgozott. Akadt olyan, aki vissza is fordult, amikor meglátta őt az autóban, és inkább másik kocsiba szállt be. Nem gondolták, hogy feketeként magyar taxissal találkoznak, és csupán a látvány miatt is úgy döntöttek, fehér taxissal utaznak. Ilyen és ehhez hasonló megpróbáltatásokról, jó és rossz élményekről számol be Gyurcsány Ferenc beszélgetőpartnere.

A DK elnöke értő figyelemmel, számos kérdést tett fel a vendégének. Először bemutatta őt:

„A 2017-es Az állampolgár című film rendezője leszólította a vendégünket az utcán, és megkérdezte, szeretne-e a készülő filmje főszereplője lenni. Dr. Cake-Baly Marcelo igent mondott. Ám nem csak innen ismerjük, én is onnan ismerem, hogy ő Kocsis-Cake Olivio DK-s politikus édesapja.”

Gyurcsány Ferenc hozzátette: közgazdászként diplomázott a vendége, aki a doktori fokozatig jutott. Ezt követően egy nagy banknál helyezkedett el.

A múltjáról, és arról, hogy jelenleg mivel foglalkozik, hogy éli meg a magyarságát, mikor álmodott először magyarul, a podcast beszélgetésben mind szó esik. Érdemes megnézni, igazán izgalmas interjú kerekedett ki belőle.

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

loading...