Bagdy Emőke fia nem úgy halt meg, ahogy állítják?

Nem úgy halt meg Bagdy Emőke fia, ahogy állítják?

Nem úgy halt meg Bagdy Emőke fia, ahogy állítják?

Ha összehasonlítjuk a Bagdy Emőke által leírtakat az amerikai helyi rendőrség jelentésével, akkor arra jut a gyanútlan olvasó, hogy vagy az amerikai rendőrség, vagy Bagdy Emőke hazudik.

A Facebookon George Lazar osztotta meg gondolatait és a helyi rendőrség jelentését az esettel kapcsolatban:

„Bagdy Emőke – egy hír két változata.” Így kezdi írását Lazar.

Bagdy Emőke fiát, az 53 éves Csaszar Zsoltot több késszúrással meggyilkolták az USA-ban, az Arizona állambeli Phoenix városában.

Bagdy szerint, amit az amerikai rendőrség és lapok írnak a gyilkosságról “értelmetlenségek”…

Ezt mondta:

„Amit olvastunk mi is a kinti lapokban, azok értelmetlenségek. A lányom, Zsolt ikertestvére és a vejem kint van Arizonában, még nagy erőkkel zajlik a nyomozás. Az amerikai jogok szerint az áldozat hozzátartozói minden dokumentumot, hanganyagot megismerhetnek, így a boncjelentéstől a tanúvallomásokig mindent. Ezért biztos forrásból mondhatom, semmi nem igaz abból, amit a sajtó leírt. A fiamat – aki teológus volt – egy rendezvényre hívták, azonban tőrbe csalták. Szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt”.

Az amerikai verzió:

Csaszar barátja egy arizonai afroameriaki hölgy. A hölgy arra kérte testvérét a 18 éves Yaaliyah Ezekiel Jacksont, hogy engedje be a lakásába, mert Jacksonnál volt a kulcs. A két férfi nem ismerte egymást. Csaszar a lakásban lezuhanyozott, és miután Jackson arra kérte, hogy távolítsa el holmiját a fürdőszobából, összeszólalkoztak. Dulakodtak és Jackson több késszurással megölte Csaszart.

Jackson, aki büntetett előéletű, ezután maga hívta a rendőrséget és tanúvallomást tett. 

Ez egy borzalmas tragédia, nem tudjuk mi az igazság….  de azért jó lenne, ha ezek a részletek a magyar sajtóban is megjelennének.

Részvétünk Bagdy Emőkének.”


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...