Zalatnay kínos dolgot mondott Azahriah kapcsán

Zalatnay Sarolta.
Zalatnay Sarolta

A Bors magazin arra volt kíváncsi, hogy mi a véleménye Zalatnay Saroltának Azahriah tehetségről és annak páratlan sikeréről.

Az énekesnő megosztotta gondolatait és meglepő nyilatkozatot is tett a fiatal tehetséggel kapcsolatban. –

„Nem kerülte el a figyelmemet, hiszen nem a holdon, vagy a dzsungel közepén élek. Bevallom, eleinte fel-felszaladt a szemöldököm, hiszen még akkor sem mindig értettem a dalszövegeit, ha erősen koncentráltam.

Ugyanakkor azt első hallásra észrevettem, hogy ez a fiú valami egészen újat, valami nagyon bátrat hozott be a zenei palettára és ezért már önmagában is tiszteletet érdemel.”

Zalatnay hangsúlyozta, hogy a változó zenei ízlés és igények miatt mindig szükség van az új generációra és az általuk hozott frissességre. Az énekesnő ezután nagyon kínos dolgot mondott.

„Simán igent mondanék ennek a 21 éves kölyöknek is, ha vokalistákat keresne. És hogy miért? Naná, hogy azért, hogy osztozhassak a sikerében és még egyszer láthassak a színpadról több mint hatvanezer embert. És még mielőtt a nagyokosoktól megkapnám, hogy álmodik a nyomor, ezt csak példának szántam arra vonatkozóan, hogy azért mert idősebbek vagyunk, nem kell elfelejtenünk tisztelni az új generációt és az érdemeiket és bevallani, hogy szeretnénk visszapörgetni az idő kerekét és háromszor egymás után megtölteni a Puskás Arénát” – szögezte le Zalatnay.

Sajnos ő nem egy kormányközeli énekes, ahol állami, zsíros pénzek esnek le a vokalistáknak. Valószínűleg Azahriah sem tartana igényt Cinire. Ha olyan nagy sztárnak gondolja magát, ne az ő vállán akarjon aréna-koncertet, biztos fel tudja tölteni ő maga is a Puskást háromszor.

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

Kigúnyolták Zalatnay Saroltát: csúf képet kezdtek róla terjeszteni

loading...