Kigúnyolták Zalatnay Saroltát: csúf képet kezdtek róla terjeszteni

Kigúnyolták Zalatnay Saroltát
Zalatnay Sarolta

Kigúnyolták Zalatnay Saroltát az internetes mémgyár alkotói. Az énekesnő azért került a céltábla középpontjára, mert miután a Fideszhez dörgölőzött, két kézzel kezdett el kaparni a Kossuth-díj után. Sőt, kikérte magának, hogy még nem birtokolja a neves elismerést.

Ahogy arról korábban az Ellenszél is beszámolt, mielőtt Zalatnay Sarolta a Fidesz pultjánál díszelgett volna, 10 milliót kapott Káslertől. Nem sokkal később már a Kossuth-díj lebegett a szeme előtt.

Az énekesnőt a kétezres évek elején jogerősen három évi, börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélték. Összesen 120 millió forint kárt okozó, többrendbeli, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás bűntettében mondta ki bűnösnek a bíróság.

Az első Kossuth-díjakat 1948. március 14-én adták át az ország legkiválóbb embereinek, akik hozzájárultak az ország újjáépítésének sikeréhez. Egy börtönviselt híresség aligha méltó rá.

Miután „Cini” lejött a Kossuth-díj mámoráról, arról kezdett ábrándozni, hogy filmet forgassanak az életéről. Tény, hogy az Orange is the New Black című netflixes női börtönsorozat a kategóriájában egyedülálló. Miért is ne lehetne egy magyar feldolgozás Zalatnay főszereplésével?

Amiért kigúnyolták Zalatnay Saroltát, az a fentiekben keresendő. Nem szaporítjuk tovább a szót, álljon itt a kép, amit mostanra sokszázan osztottak meg az interneten:

Kigúnyolták Zalatnay Saroltát

A fotó jelentéstartalmát talán nem kell külön magyarázni. A kérdés, hogy ilyen fogadtatás után vajon megérte a NER kedvencei közé kerülni?

További cikkeinkért kövess minket a Facebookon is!

Frissítés: Zalatnay Sarolta továbbra sem kapott Kossuth-díjat.

loading...