Tóth Gabi volt párját kitiltották Amerikából

Tóth Gabi volt párját kitiltották Amerikából

Tóth Gabi volt párját kitiltották Amerikából.

A Séfek Séfe mestere, Krausz Gábor olyan dolgot akart magával vinni poggyászában, amit nagyon nem kellett volna. Krausz Gábornak vízuma sem volt, 15 évre kitiltották Amerikából. Minderre a szerda esti Séfek Séfe adásában derült fény, amikor a téma az utazás volt az ízek világában.

„Egy tanulság, hogy vízum nélkül, ne csomagolj munkaeszközt a bőröndbe, mert feltűnő. Amerikába menet észrevették, hogy furcsán viselkedek és a bőröndben megtalálták a munkaeszközöket, úgyhogy kiutasítottak. Ezért megyek mostanában csak mediterrán országba – mesélte kicsit szégyenkezve Gábor, majd hozzátette, 15 évre utasították ki az Egyesült Államokból. – Párizsban felültettek a gépre bilincsben és itthon kaptam meg az útlevelem.”

Hat év után véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata

Krausz Gábor séf, Tóth Gabi férje egy Facebook-bejegyzésben osztotta meg a hírt, hogy hat év után elválnak egymástól az énekesnővel.

Tóth Gabi még 2019-ben ment férjhez Krausz Gábor séfhez, és az év decemberében megszületett első gyermekük, Hannaróza is.

Azonban augusztusban bejelentették: elválnak útjaik.

Szeretném mindenkivel tudatni, hogy hat év után sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra – írta akkor a sztárséf.

Több mint egy órával Krausz Gábor posztja után az énekesnő is közleményt adott ki a Facebook-oldalán.

Szeretnénk mindenkivel tudatni, hogy hat év után sajnos a kapcsolatunk véget ért Gáborral. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb mindkettőnk számára – írja Tóth Gabi bejegyzésében.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...