Pataky Attila még az ufóknál is nagyobb sületlenségekkel állt elő

Pataky Attila újabb csacskaságokkal állt elő.

Tiszteletbeli székelyként adott riportot a Mokkának Pataky Attila. Ezt a címet adományozták neki valakik egy Hargita megyei településen.

„lelki rokonságot érez, sorsközösséget vállal az idők viharait Isten segedelmével dacosan álló székelységgel, és a testvéri összetartozás érzését áthatott cselekvő tenni akarással száll síkra a nemzetegyesítés ügyéért”.

Komolyan összerázkódtam, és tetőtől talpig borzongtam a boldogságtól – mondta Pataky a reggeli műsorban.

Később a riporter megkérdezte a zenészt, aki nemrég lett 72 éves, mi van még hátra.

„Megmondom őszintén, azt hiszem, a kétharmada már megvolt, de ez az egyharmad is izgalmasnak ígérkezik. Az én érzésem szerint egy új világ születésének vagyunk a kezdetén. Ez most eléggé romos állapotban van. Itt maradtunk a végére, a Vatikán és mi, hogy nemet mondjunk az ártásra, mert a béke az egyetlen megoldás. Békét akarunk, mosolyt és boldogságot!”

– magyarázta Pataky Attila, aki azzal zárta az interjút:

„Meg vagyok erősödve. Most már lélekben székely is vagyok, nem csak magyar.”

Pataky Attilát már ismerhetjük az ufós hantáiról és arról, hogy Amerikát szerinte „sátáni energiák” irányítják. Ha a székelyeknek ez kell, akkor javasoljuk, hogy rabolják el ők is a szürke kisemberekhez hasonlóan, nem fogunk tiltakozni ellene.

Ha viszont szeretnék, hogy a belföldön élő magyarok ne bélyegezzék meg őket a jelenleginél is jobban, akár el is határolódhatnának ettől a címtől. Mennyiben segíti Pataky Attila személye a székely-magyar kapcsolatok erősítését? Így is Orbán hű katonáinak tartják a határon túli magyarokat, egy ilyen közéleti személy tiszteletbeli székellyé fogadása sem segíti az ügyüket.

További cikkeinkért kattints ide! Szeretnél főzni valami finomat, de nincs ötleted? Az EllenLábas csatornát ajánljuk.

loading...