Gyerekkoporsót helyeztek el Orbán háza és stadionja előtt

Gyerekkoporsót helyeztek el Orbán háza előtt.

Gyerekkoporsót helyeztek el Orbán felcsúti háza és stadionja előtt. Ezzel is jelezve, hogy a gyermekek jövőjét vette el a Fidesz. Dr. Keresztény Zoltán civil aktivista, jogász osztotta meg az erről szóló bejegyzését.

Az Ellenszélen változtatás nélkül közöljük írását.

„Megnyitottuk a felcsúti nyári szabadegyetemet, a miniszterelnök elvtárs háza és stadionja előtt. Mégpedig azzal, hogy elhelyeztünk ott egy gyermekkoporsót, amire az van írva: „A magyar fiatalság jövője.”

Orbán Viktor ugyanis még fiatalemberként, Nagy Imre, 56-os mártír-miniszterelnök 1989-es újra-temetésén azt mondta, hogy a kommunisták azzal, hogy 1990 előtt Szovjet-Oroszországhoz kötötték Magyarország sorsát, elvették, eltékozolták a magyar fiatalság jövőjét. 35 éve tehát, a rendszerváltás előestéjén, a Hősök terén az egyik üres koporsóban jelképesen a magyar fiatalok jövője is ott feküdt.

Mára az ott szónokló fiatalemberből miniszterelnök elvtárs lett. Mondhatni, hogy a FIDESZ Magyar Szocialista Munkáspárt örökös pártfőtitkára, aki ugyanazt tette, mint elnyomó elődjei. Hozzákötötte Magyarország sorsát egy putyinista, szovjet-orosz típusú államhoz, vagy éppen a Kínai Kommunista Párthoz. Ezért van nálunk gazdasági válság. Miközben a politikai elit folyamatosan, láthatóan napról napra csak hízik. Ezért nagy az infláció, ezért ér egyre kevesebbet a fizetés és ezért rossz az egészségügy vagy az oktatás.

Gyerekkoporsót helyeztek el, hogy emlékezzünk, mi is történt annak idején, és felhívják a figyelmet rá, mi történik most

Kép a koporsóról.

Most nem a szovjet csapatok állomásoznak nálunk, mint 1989-ben, hanem Putyin befolyásoló ügynökei. Akik a háttérből vagy éppen nyilvánosan szítják a gyűlöletet a magyar közéletben és a politikában. Most ellenük kell felvenni a küzdelmet! Mert, így koporsóban marad a „magyar fiatalság jövője.” A közös jövőnk.

Ahhoz pedig, hogy ez ne történhessen meg, most nem szabad úgy megalkudnunk a hatalommal, mint 1989-ben. Most a teljes, uralkodó politikai elitet kell csatába hívnunk. Ha azt akarjuk, hogy társadalmi béke legyen és Magyarország végre győzzön. Ehhez újult erővel sokunknak részt kell vennünk a közéletben és a politikában. Ha a magyarok végre békét kötnek egymással akkor, és csakis akkor sikerülhet.

A kérdés, hogy készen állunk-e erre a feladatra? Én hiszek benne” – zárja sorait Keresztény Zoltán.

Frissítés:

Időközben megérkeztek a sírásók is:

A sírásók is megérkeztek.

További cikkeinkért kattints ide! Ha a politika helyett főznél valami kiadósat vagy diétásat, ajánljuk ezt a csatornát.

loading...