Limuzin, a legjobb bulitranszfer

Nincs jobb érzés annál, mint amikor igazi partikirálynőként, vagy partikirályként vonulunk be a buliba. Mivel a korona túl giccses lenne, ezért inkább egy jó limuzint ajánlunk erre a célra. Így tesznek a legnagyobb sztárok is. Érezd magad hírességnek, és add meg a módját, meglátod, ezt az élményt sosem felejted majd el! 

 

A következő cikkben most eláruljuk neked, hogy milyen előnyökkel jár, ha limuzinnal érkezel a partiba, és miért éri meg ezt a szolgáltatást igénybe venni!

 

Stílusos belépő minden alkalomra

 

Ismered az érzést, amikor a látványod azt eredményezi, hogy tátva marad a száj? Az ilyen belépő mindennel felér, különösen egy igazán jó bulis esetén. A VIP Limuzin stag, bachelor jeligével szólítja azon elkötelezett szerelmeseket is, akik szeretnének még utoljára kirúgni a hámból. Ez a partirendszer egy különleges szintjét testesíti meg. De minden buli lehet különleges, a barátok társaságában mindig jó a hangulat. Nem kell különösebb ok az ünneplésre, ugye?

 

Titokban mindenki vágyik a felhajtásra, a csillogásra, ráadásul a legnagyobb partiarcok nem is elégednek meg akármivel. A sportkocsik ideje lejárt, most a limuzin a nyerő. Miért? Azért mert sokkal többet nyújthat nekünk. Lássuk, hogy pontosan mit!

 

A limó, mint bulitranszfer

 

Időnként ki kell mozdulnunk, ennyi nekünk is jár a sok munka és kötelezettség mellett. A szürke hétköznapokat feldobhatjuk egy-egy nagyszerű partival, meg egy jó transzferrel. Nem minden nap engedhetjük meg magunknak, hogy luxusautóval utazzunk, de néhány esetben kivételt tehetünk. 

 

Ezek a járművek elég nagyok, tehát akár egy 8-10 fős társaság is kényelmesen elfér bennük. Ráadásul az autókhoz sofőr is “jár”, így senkinek nem kell feláldoznia magát az este folyamán a nemes célért, hogy majd ő hazaviszi a többieket. Ez a legborzalmasabb sors, ami egy buli tagjára várhat. Egy-egy autót akár egy egész estére kibérelhetünk, ennek köszönhetően akár több helyszínt is egyszerűen megközelíthetünk. 

 

Milyen extra funkciók biztosítják, hogy jól érezzük magunkat?

 

Ami a mi szemünkben extra funkció, az egy limó esetében természetes plusz. A kocsiban ugyanis minden úgy lett megtervezve, hogy az utasok komfortérzetét maximalizálják. Gondolunk itt az elegáns, bőr belső részre, a színes LED dekorvilágításra, a sötétített ablaküvegekre vagy a klimatizált utastérre. 

 

A műszaki felszereltség és technológia ugyancsak páratlan. Ott van a nagy teljesítményű Hifi rendszer vagy a prémium LED monitor. Útközben beszélgethetünk, koccinthatunk és hallgathatjuk a kedvenc zenéinket, vagyis minden megvan ahhoz, hogy “hangolódjunk”. 

 

A limuzin sofőrje egész este a rendelkezésünkre áll, alkalomhoz illő öltözetet visel, és még az ajtót is kinyitja nekünk. Kell ennél több? Ha szeretnéd te is eleganciával és luxussal megspékelni az estét, akkor bérelj lumizunt! Vonulj be így a bulitörténelembe!loading...