A munkaerő-kölcsönzésben rejlő lehetőségek

Amikor egy gyárban hirtelen sok új dolgozó felvétele válik szükségessé, a leghatékonyabb mód, ha munkaerő-kölcsönző céghez fordulunk segítségért. Ám ennek a lehetőségnek a részleteit vannak, akik nem ismerik, nem tudják, hol érdemes kezdeni a keresést, és milyen előnyökkel jár majd az együttműködés. Ezért mostani cikkünkben ezt a témát járjuk körül.

 

Mit csinál egy munkaerő-kölcsönző cég?

 

A munkaerő-kölcsönző cégek, mint például a Beraman Hungary, vállalatok számára biztosít kellő létszámú embert a munkavégzéshez.

 

Jellemzően ilyen alkalom adódik akkor, ha egy üzemben egyszerre sok embert kell felvenni, mert új részleg nyílt, vagy ha éppen a fluktuáció miatt vannak üresedések, de akkor is hasznos a munkaerő-kölcsönzés, ha idénymunkáról van szó.

 

Érdemesebb azonban hosszú távon gondolkodni az együttműködés során, hiszen a jó kölcsönző cégek hatékonyan tudják kezelni a felmerülő problémákat, és sok terhet át tudnak vállalni egy-egy cégtől.

 

Miben tud segíteni egy vállalatnak a kölcsönző cég?

 

Nemcsak a toborzásban hatékonyabbak ezek a vállalatok, hanem sok adminisztrációs terhet is le tudnak venni a cég HR-eseinek a válláról.

 

Mivel a munkaerő-kölcsönző cégek fő feladata az, hogy megfelelő számú embert találjanak egy-egy pozícióra, a toborzásban verhetetlenek. Jól tudják, mely csatornákon érhetőek el a potenciális dolgozók, hirdetéseiket is ennek megfelelően alakítják ki. 

 

A kiválasztási folyamatban végig részt vesznek. Olyan extra szolgáltatásokkal is tudják segíteni a megfelelő munkaerő megtalálását, mint például a szálláskeresés, az utaztatásban való részvétel vagy az előleg biztosítása.

 

Mi a helyzet a későbbiekben?

 

A jó munkaerő-kölcsönző cégek nemcsak a kiválasztási folyamatban vesznek részt, hanem továbbra is nyitottan állnak az együttműködéshez. A munkatársaik bármikor elérhetőek, és készségesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

 

A pénzügyi elszámolásokba betekintést engednek, és partnereiknek korrekten számláznak. A folyamatos kommunikációnak hála mindig tudnak újabb segítséget adni a HR-eseknek, figyelnek a megrendelők igényeire. A törvényi kereteket betartva tudnak jól együttműködni különböző iparágak képviselőivel.

 

A munkaerő-kölcsönzés remek lehetőség, mindegyik fél jól jár, ha sikerül az együttműködés.loading...