Az akkugyáras Orbán megőrül, ha megtudja, mit kapnak a lengyelek

Árnyékkormány: Diákok tömegeinek jövőjét tette tönkre az Orbán-kormány

Lengyelországban nincs Putyin-haver Orbán Viktor, nincs Fidesz, ezért megbíznak bennük. Most olyan dolgot kapnak, hogy az akkugyáras Orbán megőrül.

A Vakmajon nevű Facebook-blog számolt be arról az Intel bejelentése alapján, hogy Lengyelország valaha volt legnagyobb zöldmezős beruházását valósítja meg az amerikai óriás.

A bejelentés szerint 4,6 milliárd dollárért chipgyárat épít az amerikai Intel Wroclawban, amivel 2000 jól fizető állás jön létre. Lengyelország bekapcsolódik a nyugati hightech iparba, mint stabil NATO-szövetséges, és erős atlanti elkötelezettségű, biztonságos befektetési célország ilyen kritikus infrastrukturális területen is, mint a chipgyártás, és ez további kapcsolt befektetéseket hozhat, egy óriási reklám a lengyelországi befektetéseknek, ez biztonságos, barátságos hely, gyertek.

Szimbolikus jelentőségű aktus, abban is, hogy ki a befektető, amerikaiak, és abban is, hogy milyen területen. A lengyelek meg nem akarnak fröccsöntött gumikacsákat gyártani éhbérért, annál már sokkal fejlettebbek. És nem hülyék. Keleten nincs semmi, ott a Szörny van.

Orbán Viktor és a Fidesz összeszerelő országot csinált Magyarországból. Nekik nagyon úgy tűnik, hogy elég, ha fröccsöntött gumikacsákat gyártatnak kínai cégek a magyarokkal. Semmi hozzáadott érték, alacsony fizetések, ezt intézte 13 év alatt a keletre nyitó Putyin-csatlós Orbán-kormány az ennél többre, jobb életre vágyó tisztességes magyar embereknek. Szégyellhetik magukat, van miért!


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...