Trianon giccsparádéját kaptuk a Fidesztől: mennyibe került ez?

Trianon is vesszen, de előtte ti vesszetek.

Trianon a nemzeti összetartozás napja. A Fidesznek ezt is sikerült megcsúfolnia. Ocsmány, giccses, leginkább egy török turbánra emlékeztető óriási hőlégballont eresztettek el a Hősök terén. Ha ez nem lenne elég, alatta egy 400 méteres székely zászló emlékezteti az adófizetőket, hogy megint cirkuszra szórta el a kormány a pénzt.

Ki tud Trianon kapcsán nevetségesebb, feleslegesebb és giccsesebb bohócparádéval előrukkolni, mint Pártunk és Kormányunk? Nagyon nehéz lenne ringbe szállni. Olyan az a hőlégballon, mintha II. Szulejmán fejdíszéről mintázták volna. A székely zászlót értjük, de vajon tényleg akkora most a felesleg a kincstárban, hogy négyszáz méteres kell belőle?

Az is lehet, hogy Pataky Attila fog felszállni a ballonnal az űrbe, ugyanis ő is fellép a Hősök terén. Mi lehetne még méltóbb ennél?

Meg kell védeni a keresztényeket, de szerencsére lesz közös ima – Trianon szinte már nincs is érvényben

Természetesen valahogyan a „keresztény értelmiségiek” is összehozták a területek elcsatolását saját magukkal. A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége arra kéri a Kárpát-medence magyar vallási közösségeit, hogy minden év június 4-én 16:30-kor húzzák meg a harangokat, és mondjanak el egy Miatyánkot a magyar nemzet egységéért és a keresztény hit védelméért.

Ki fogja megvédeni a keresztény hitet? Pataky Attila? Vagy a multimilliomos püspökök, akiket felszenteltek a Fidesz igéjének örök hirdetésére. Azok a gazemberek, akik ellopják az iskoláinkat? Úgy is mondhatnánk a mai naphoz illően, hogy „elcsatolják” őket.

Na és tőlük ki fogja megvédeni a Kárpát-medence magyarjait? Ki lesz, aki ezeket a szabadrabló csuhásokat végre megállítja? (Természetesen itt nem az egyéni keresztény hitre gondolunk, hanem a maffiaszerűen működő egyházszervezetek etikátlan, minden erkölcsöt nélkülöző portyázására.)

Pont azok vagytok Ti is, fideszes ispánok, lópikulák, amit a Hősök terére megálmodtatok. Értéktelen, a magyaroknak sok pénzébe kerülő, üres giccsek. Ja, és vesszen Trianon! De előtte vesszetek ti, mert nagyobb katasztrófa vagytok az országnak, mint a területek elcsatolása. A külhoni magyarok többségében európai színvonalú életet élnek, még ha idegen zászló alatt is!


Ha unod a politikát, szusszanj egyet az újonnan indult, legizgalmasabb főzős csatornánk, az EllenLábas megtekintésével!

loading...