Veszély: ha ezekkel a rendszámokkal találkozol, hívd a zsarukat

Veszély leselkedik mindenkire, aki találkozik a veszélyes szekta agresszív tagjaival.

Veszély az utakon: ezek az autók járják a magyar utcákat. Egy szekta tagjai viselkedése kiszámíthatatlan, vigyázzon mindenki velük! Ők a magukat „MATT”-nak hívó, összeesküvés-elmélet hívők, akik akár a rendőrökkel is képesek szembeszállni.

Nem fogadják el Magyarországot, de még a közigazgatási rendszert, beleértve a személyi igazolványokat, a rendszámokat, vagy épp magát a rendőrséget. Veszély leselkedik minden magyar állampolgárra, aki esetleg szóvá teszi nekik a folyamatos kihágásaikat. Ennek a szektának a tagjai egy nemlétező világban élnek, ahol a saját maguk által generált szabályokat követik.

Minden alapot nélkülözve úgy vélik, hogy az interneten terjedő, forrás nélküli videók a szent igazságot jelentik. Ezzel szemben a törvények, a tudományos források egy nagy, világméretű összeesküvés részei. Magyarország szerintük nem létezik, így tehát a jogszabályok sem érvényesek rájuk. Éppen ezért óva intünk mindenkit, hogy leálljon velük, hiszen úgy gondolják, bármit megtehetnek, mert a büntetőtörvénykönyv sem érvényes rájuk nézve.

Ezen a videón is látszik, hogy kifejezetten agresszívan viselkednek még a rendőrökkel is:

Az Ellenszél megszerezte a belépési dokumentumaikat, amelyből sok minden kiderül. Egyfelől az, hogy a vezetőik nagy hasznot húznak a megvezetett szektatagokból.

Csak néhány kis részletet mutatunk meg ezekből, mert ez is túl sok. Több oldalas, néhol teljesen érthetetlen iratokkal próbálják alátámasztani a maguk igazát.

Veszély leselkedik mindazokra, akik ezzel a szektával találkoznak.

A sok hablaty után a lényegre térnek. Akik bedőlnek, fizethetnek. Nem csak nekik, de majd az államnak is, amiért kamu rendszámot használtak, nem fizettek a parkolásért, vagy ki tudja még, mit tesznek a saját törvényeik értelmében.

Pénzt szednek az eszement szektások.

Néhányan ebből meggazdagodnak, ugyanis a szektatagok egy idő után az „ügy” érdekében az „értéktelen” magyar forintjaikat is a szervezetnek adják. A veszély elkerülése miatt ha szabálysértést vagy bűncselekményt észlelünk, amelynek ők az elkövetői, ne álljunk le velük, szóljunk a rendőrségnek, ők már jól ismerik őket!

További cikkeinkért kattints ide! Ha unod a politikát, látogasd meg az újonnan indult, legizgalmasabb főzőcsatornát, az EllenLábast!

loading...