Náray Tamás vasököllel ment neki Friderikusz adásában Orbánnak

Náray Tamás nekiment a kormánynak.
Forrás: Náray Tamás Facebook-oldala.

Tízezrek nézik és hallgatják Náray Tamás mondatait, amelyek Friderikusz Sándor műsorában hangzottak el a minap. Vasököllel rongyolt neki a kormánynak. Megmutatjuk a neten keringő felvétel részletét.

Náray azt mondta:

Hát hallo!

A pénzem az jó? Amit befizetek, sok 10-20 millió forint adót, nyereségadót, személyi jövedelemadót anyám kínját satöbbit, az mind kell? De közben meg a törvényben másodosztályú állampolgár vagyok? Hát álljon már meg a nászmenet egy fél percre!

Hát hogy, hogy van ez? És azon túlmenően, hát elnézést kérek, hát én a saját jogomon csinálom az én vállalkozásomat, őt meg megválasztották. Hát, aki nem érzi a különbséget eközött a két dolog között, azt mélységesen tudom sajnálni, de ne tőlem várja a magyarázatot. Mert azt a gyógypedagógiai intézetbe kell utalni, ha valaki nem érzi, hogy mi a különbség egy vállalkozó meg egy megválasztott tisztségviselő között. Hát jó részük már magának sem köszön.

Korábban levették Náray Tamás népszerű adásait az internetről

Az Ellenszél korábban megírta, hogy Náray Tamás népszerű adásait eltüntették az internetről. Konkrétan leszedték az online elérhető helyekről. A népszerű divattervezőnek megindokolta a csatorna, hogy miért tettek ilyet. Szó szerint idézzük a művész Facebook-kiírásának egy idevonatkozó részletét:

„Írtak az atv-től KRIZSHOW ügyben és felhatalmaztak, hogy megosszam, amit közöltek. Nem szó szerint, de a lényeg: a kábelszolgáltatók (upc, digi, telekom, stb) kérésére (!!!) levették az összes szórakoztató jellegű showt, mert ha online ingyenesen elérhető, nem veszik meg a nézők a csomagot. Majd ismétlik. Ezt már csak én teszem hozzá: az nem szempont, hogy a világon a tévéfogyasztási szokások megváltoztak, csudiland speckó hely. Annál is inkább, mert a qrvaanyjafa@apénze is kevés” – mondta akkor a divattervező.

Ha unod a politikát: megjelent a legizgalmasabb főzős csatorna, szuper receptekkel, olcsó, kiadós fogásokkal. Látogasd meg az EllenLábast ide kattintva!

loading...