Levették Náray Tamás műsorait az internetről: bicskanyitogató magyarázatot fűztek hozzá

Kép forrása: Náray Tamás hivatalos Facebook-oldala (Nararte)

Náray Tamás népszerű adásait eltüntették az internetről. Konkrétan leszedték az online elérhető helyekről. A népszerű divattervezőnek megindokolta a csatorna, hogy miért tettek ilyet. Szó szerint idézzük a művész Facebook-kiírásának egy idevonatkozó részletét:

„Írtak az atv-től KRIZSHOW ügyben és felhatalmaztak, hogy megosszam, amit közöltek. Nem szó szerint, de a lényeg: a kábelszolgáltatók (upc, digi, telekom, stb) kérésére (!!!) levették az összes szórakoztató jellegű showt, mert ha online ingyenesen elérhető, nem veszik meg a nézők a csomagot. Majd ismétlik. Ezt már csak én teszem hozzá: az nem szempont, hogy a világon a tévéfogyasztási szokások megváltoztak, csudiland speckó hely. Annál is inkább, mert a qrvaanyjafa@apénze is kevés.

Ja, és van egy negyedik is. Talán a legfontosabb.

A csapatommal MOST vettük fontolóra egy heti adással jelentkező YouTube csatorna elindítását, mely a honlapunkon keresztül is elérhető lesz, külföldi szerverről.

További szép napot mindenkinek. Shálálálálá-lálálá!”

Izgatottan várjuk a Youtube-csatornát, reméljük, az mindenkihez elérhet az online térben is csomagok megvásárlása nélkül.

loading...