A bajai polgármester vérlázító fideszes galádságot tárt fel

A bajai polgármester a Fidesz egyik legnagyobb machinációját fedte fel.
grafika: ellenszel.hu

Nyirati Klára bajai polgármester a közösségi oldalán osztotta meg, milyen aljasan bünteti a Fidesz azokat, akik kevésbé értékesek a kormány számára. Az ellenzéki városvezető forintra lebontva mutatott rá: a kecskemétiek sokkal többet érnek a Fidesz szemében, mint a bajaiak.

Bejegyzését alább közöljük:

„A PÉNZ???… Az a legkevesebb!

Uniós pénzek, uniós források…Az utóbbi évtizedben ezekből épültek kilátók, szökőkutak, lombkorona sétányok…újultak meg óvodák, iskolák.

A 2021-27- es EU-s pályázati ciklusban is számítunk erre a pénzre Bács-Kiskun vármegyében ( Ez a TOP Plusz ).

A forrás elosztása elvileg megtörtént,  lakosságszám arányosan.

Megmutatom, hogyan:

  • Baja 34 455 fő 4.6 milliárd Ft
  • Kecskemét 107.899 fő 34.0 milliárd Ft

Ez azt jelenti, hogy Baján minden egyes lakos kb. 133 000Ft- ot, Kecskeméten pedig majdnem a háromszorosát, kb. 315.000Ft- ot „ér”.

Ilyen ma Magyarországon a fideszes (keresztény, konzervatív) igazságos osztozkodás.

Az ellenzéki városok olyanok, mint a középkorban a végvárak: maroknyi katona, szűkös források, irgalmatlan túlerővel szemben- kivéreztetésre ítélve.

Igen… de ha a történelem ismétli önmagát… akkor ezután jön a 150 éves rémuralom, a teljes elnyomás. Amikor már minden végvár elesett. Nyomában a boszorkányüldözés, búcsúcédula, füstadó…

Nem véletlen, hogy megyéből vármegye lettünk, melynek élén főispán áll” – zárja sorait a bajai polgármester.

Nyirati Klára korábban is forintosította a Fidesz rossz kormányzását és korrupcióját. Többek között arról is írt, hogy egyetlen méternyi aszfalt félmillió forintba kerül. Ezt a pénzt kell kigazdálkodnia az adóbevételek nagy részétől elesett önkormányzatoknak, ha szeretnének aszfaltozni egy földutat.


Unod már a politikát? Megértjük! Ha szeretsz főzni, látogasd meg az EllenLábas Youtube-csatornáját hihetetlenül szuper receptekért!

loading...