Ez Orbán Viktor, vagy káprázik a szemünk? Borzalmas fotók

Orbán Viktor kiszáll az autójából.
Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

Orbán Viktor lenne a képeken, amelyeket a Leonardo nevű, mesterséges intelligencia alapú szoftver készített? Az is lehet, hogy a szemünk káprázik, ezért olvasóinknak is megmutatjuk a fotókat. A részletekben gazdag grafikák nagyon hajaznak a magyar miniszterelnökre.

Az első képen egy Orbánra nagyon hajazó férfit látunk morcos, már-már ijesztő arckifejezéssel. Mögötte egy katedrális bejárata látható és fekete ruhába öltözött emberek. Előtte valamiféle virág. Ez talán egy temetés? A zakója öltönyén elmosódva látszik két kitűző. Az egyik hajaz egy vörös csillagra, a másik egy virágra hasonlít. Talán Putyin temetését álmodta meg a mesterséges intelligencia?

Orbán Viktor nagyon furcsa környezetben.
fotó: ellenszel.hu

Ezen a képen megelevenedik előttünk egy festmény, amely néhol egészen abszurd elemekkel illusztrálja Ady Endre versét, a Disznófejű nagyurat. Orbán Viktor hasonmása a katonaruhás ember, de vajon ki lehet a középen ülő, disznófejű? A kép borzasztó. Olyan, mintha Hieronymus Bosch készítette volna. Nyomasztó, főleg a néhol elcsúszott formák. Ez a jelenet igazán megrendítő, nem szívesen tennénk a szobánk falára, de elindít bennünk valamit, ha ránézünk.

Orbán Viktor és a disznófejű nagyúr esznek.
fotó: ellenszel.hu

Ferenc pápa találkozik Orbán Viktorral, aki golyóálló mellényben várja őt? A magyar kormányfőnek látszó alak orra sokkal helyesebb, mint szokott, de felismerhető. Valahogy ez a kép is nyomasztó. Nem olyan, mint egy kellemes találkozó a pápával.

Orbán Viktor a pápával találkozik.
Forrás: ellenszel.hu

Arról, hogy Ferenc pápa milyen programokon vehetne részt az Ellenszél ajánlása szerint, arról itt olvashatsz. Ha már unod a politikát, de szeretsz főzni, nézd meg az EllenLábas Youtube-csatornáját!

loading...